Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li Orešković’s vajf na ulici prosvjedovati i kada mlade Hrvate budu slali da ginu u ratovima

Mislite li da je slučajno da Vlada, koja se ne može dogovoriti o pauzi za kavu, baš o skupljem zdravstvu odlučuje ekspresno i jednoglasno

Komentari 7

BA
bakulušić
18:46 29.05.2016.

Gospodine Gerovac, ovo nije bio prosvijed, ovo je bio Hod za život! Očekujem od urednika, kolumniste i novinara Večernjeg lista da bude precizniji u izražavanju. Pa niste Vi Krešimir Beljak iz HSS-a da možete govoriti i pisati svašta. Od Vas se ipak očekuje neka ozbiljnost.

VL
AZ
antonio_zg
09:04 30.05.2016.

Mozda ima jedna mala razlika kod usporedbe. Nerođeno dijete nema izbora. Čovjek kojeg Oreškovićeva vajf pošalje negdje je odrasli čovjek koji je svjesno odlučio pristupiti vojsci, koja je, igrom slučaja, malo opasnije zanimanje od novinarskog. Znaci, nece se poslati novinarr u afganistan, nece se poslati konobar u afganistan ili student.... poslat ce se čovjek koji je odlučio da će biti vojnik. I koji je svjestan da dok ima potpisan ugovor da ga se može poslati na bilo koje krizno podrucje u svijetu

VL
PI
pipnicar
20:39 29.05.2016.

Cativeria

VL
Avatar vilimstvor
vilimstvor
09:45 30.05.2016.

respekt!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.