Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEROJ ILI ZLOČINAC
Povratak na članak

Hoće li Billy the Kid biti posmrtno pomilovan?

Guverner Novog Meksika htio bi održati obećanje svog prethodnika od prije 130 godina i pomilovati slavnog odmetnika, ali potomci šerifa Pata Garretta pobunili su se protiv toga.

Komentari 6

MO
mozel
21:04 16.07.2011.

Bili Kidu da nije dosadio tadasnji zakon koji su krojili serifi pa cak sudili na sred ulice.Ali kod kida je bila sreca sto je bio dosta brz i prilicito siguran,pa mu je spasilo zivot puno puta.Sto ovdje opisuju da je ubijen sa jednim metkom je neistina.Nije Bil bio tako glup i neoprezan i da je ocekivao da neko prvi puca.

VL
OB
-obrisani-
20:33 30.07.2010.

the long black cloud is comming down i feel knocking on heaven\'s door... we are all Billy the Kid

VL
Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
20:51 30.07.2010.

dugi crni oblak se spušta osjećam lupanje na rajskim vratima... svi smo Billy Kid mogao si napisat da svi razumiju pametnjaković

VL
OB
-obrisani-
23:28 30.07.2010.

Prije 5 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

VL
Avatar _Hedon_
_Hedon_
23:51 30.07.2010.

Jel i njemu na tjeralici pisalo: locirati, indentificirati, uhititi?

VL
Avatar billybull
billybull
23:48 30.07.2010.

pravo je ime billy-a zvanog podrugljivo \"the kidd\" william antrim...dripac je zaista ubijen od strane pat garett-a, koji je ubijen kasnije zbog kockarskih dugova...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.