Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržao ga Vrdoljak
Povratak na članak

HNS-ovac Jozo Radoš predstavio Primorcima program za Europski parlament

Kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš boravio je danas u Primorsko-goranskoj županiji gdje je predstavio svoj program...

Komentari 5

VM
Višeslav Mat
07:50 24.04.2014.

On je obični ljigavac koji će se udružiti i s vragom iz koristi.Katastrofa tko je sve kandidat.

VL
BU
Bulaba
08:00 24.04.2014.

Ovo s energetikom je već patologija. Tko o čemu, HNS-ovci o energiji. Od Vesne Pusić i njenog "pozicioniranja Hrvatske na energetskoj karti Europe", do Vrdoljaka i "regionalnih pitanja opskrbe energijom", a istovremeno nema apsolutno nikakvog energetskog pomaka u Hrvatskoj niti će ga s ovim likovima biti. Ni novih hidrocentrala, ni termocentrala, ni naftovoda, ni plinovoda, ni dalekovoda, ni novih eksploatacija, ničega. Maksimum im je zamjena žarulja štednim žaruljama u školama.

VL
CR
crocro
17:17 26.04.2014.

HNS nema dovoljno potpore da uđe u Hrvatski parlament. Zato bi valjalo da se brzo ugura u europski parlament i da se zauzme fotelja dok je vrijeme. Gosp. Radoš kojeg možemo cijeniti kao intelektualca, nema rezultata niti na jednom gospodarskom projektu premda je imao prigodu pokazati što zna i umije. Ali nema niti utjecaja niti nema povjerenje među biračkim tijelom. Sve što je do sada učinio u koaliciji koja je na vlasti je njegov aktivni prilog u padu gospodarstva u svih denet kvartala za redom. I da je imao želju ostvariti napredak Hrvatske mogao je to znanje pokazati i prije, a ne sada kada smo pali, post festum nam nuditi svoje znanje. Takvih stručnjaka imamo na pretek. Vrijeme ovakvog HNS-a je završeno pe će se i on morati reciklirati. I moram mu napomenuti da bi HNS možda bolje kotirao u javnosti da nije aktivni i podupirajući subjekt SDP-u koji drži glavnu riječ na lošem i krivom poslu a kojeg HNS slijedi dosljedno i vjerno. Prema tome nitko ozbiljan ne može shvatiti kako bi pošt. gosp. Radoš mogao riješiti probleme Hrvatske svojim idejama, kada to nije mogao u zadnja dva desetljeća.

VL
DE
Dejan1000
17:31 26.04.2014.

Njihova stranka je potpuno nebitna. Ne prelaze ni 2 posto.

VL
CR
crocro
17:35 26.04.2014.

Tko ne prelazi izborni prag, ne bi trebao imati mogućnost sudjelovati u bilo kakvoj podjeli vlasti a posebno ako tom podjelom vlasti dobije preveliki dio kolača kao npr. ulogu potpredsjednika Hrvatske vlade i ministra vanjskih poslova i europskih integracija. A preveliki dio kolača dobije zato što nositelj vlasti ne može sam suvereno vladati i što ne može sam donositi važne odluke. A to što građani ne žele na vlasti one koje su oni postavili na viskoke državničke dužnosti, narod nitko više ne pita. Narod im je trebao kada treba zaokružiti i on je slobodan do slijedećih izbora. Narod želi glasovati poimence za sve predstavnike države za konkretna mjesta i da narod sam odluči tko je najbolji, a ne da narod mora odrediti ili zaokružiti neku listu a oni poslije sami vrše preslagivanje na određene dužnosti. To je nepravedno prema građanima i građani trebaju imati odgovorniju ulogu u odabiru onih koji će ih predstavljati poimence prije izbora za svaku dužnost. Ja bih strankama čak dao mogućnost da na listi poimence predlože tko bi po njihovom predstavljao pojedine funkcije a da mi birači na toj listi pročitamo tko za što predložen, pa ako mi mislimo da su to loša rješenja, nećemo zaokružiti tu listu, već ćemo tražiti liste drugih stranaka koje daju optimalna kadrovska rješenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.