Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora Bajsu

HNS-ova ministrica u Bjelovaru odradila stranačku obvezu

bjelovar,andrea zlatar violić,damir bajs (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
10.05.2013.
u 18:54

Andrea Zlatar Violić dala je podršku Damiru Bajsu, nezavisnom kandidatu za župana, i Antunu Korušecu, članu Akcije bjelovarsko-bilogorske

Nizu HNS-ovih dužnosnika iz Vlade RH koji posljednjih dana obilaze Bjelovar danas se pridružila i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić. Kao i njeni prethodnici stranačke joj kolege Vesna Pusić, Ivan Vrdoljak i Alen Leverić, i ona je došla kako bi dala podršku Damiru Bajsu, nezavisnom kandidatu za župana, i Antunu Korušecu, članu Akcije bjelovarsko-bilogorske.

Doduše, da posjet ne bi imao samo stranački karakter, ministrica je najprije posjetila sjedište Bjelovarsko-križevačke biskupije i interesirala se za projekt rekonstrukcije i dogradnje biskupijske zgrade koji je u tijeku. Umjesto biskupa mons. Vjekoslava Huzjaka, koji očito nije želio biti dio predizbornog folklora, ministricu je ispričavajući se zbog zauzetosti biskupa primio vlč. Josip Stipančević. Susretu je nazočio i ravnatelj Gradskog muzeja Mladen Medar, a razgovaralo se o uključivanju ministarstva u započeti projekt rekonstrukcije i dogradnje.

Ministrica je nakon toga prošetala gradom, popila kavu na terasi kafića na gradskom korzu te potom na tiskovnoj konferenciji odradila stranačku obvezu dajući potporu već spomenutima Bajsu i Korušecu.

>> Ministrica Mrak-Taritaš podržala Antuna Korušeca i Damira Bajsa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije