Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije na istragu
Povratak na članak

HNS: Čehok pokazuje kako se shvaća vlast u čitavoj državi

Hebrang opovrgnuo da je Vlada dala zeleno svjetlo jer im "više ne trebaju ruke u Saboru"

Komentari 7

OB
-obrisani-
15:45 09.06.2011.

Kud će suza....neg na oko.. . otkuda je ..LOPOV nego...iz..okružja..HDZ-a...... . ...eeee moj narode....samo si ti i dalje reži vene za tom Zločinačkom Bandom

VL
TM
trade_mark
15:48 09.06.2011.

paa... ja bi rado da g. čehok dođe u zagreb biti gradonačelnik. ako je već istina da je radio makljaže sa zamjenom zemljišta, onda je KRAJNJE vrijeme da dorh na istoj osnovi podnese puuuno, jaaaaaaako puno ozbiljnijih prijava i ovdje u zagrebu.

VL
ST
stipo
15:51 09.06.2011.

A ti Hebrang mars u tri p**** m******* budaletino lopovska.

VL
OB
-obrisani-
15:52 09.06.2011.

a jel Hebrang ...opet gura ruke u vatru..??????? . pa koliko on ima ruku ????....ko HOBOTNICA ????

VL
AU
austria
16:36 09.06.2011.

Za Hebranga ni Čehok vjerovatno nije kriv kao ni dokazani kriminalac osuđen na 4 godine ex ministar vojske Kamiončević kojeg je zdušno branio.

VL
Avatar DucMan
DucMan
16:53 09.06.2011.

Hebrang opovrgnuo da je Vlada dala zeleno svjetlo jer im \"više ne trebaju ruke u Saboru\" ----------------------------------------------------------------------------------------------- Hebrang je sito tako opovrgnuo da govori istinu. I nije opovrgnuo da laže već je rekao da samo ponekad govori neistine. Tako da..... To što on opovrgava ili ne opovrgava i općenito to što govori... Nema baš nikakvu težinu.

VL
Avatar crosist
crosist
11:46 10.06.2011.

korupcija na lokalnoj razini?,ogromna,štetna i za neke krajeve nedotakljiva! DALMACIJA, LIKA I DIO SLAVONIJE. zar nismo rekli da g.Hebrang napušta politiku-dosta je te perfidnosti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.