Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HND:
Povratak na članak

'Povucite odluku i organizirajte sučeljavanje na HRT-u'

Javna televizija mora imati slobodu i autonomiju uređivanja programa prema profesionalnim novinarskim kriterijima, ali na temelju jasno donesenih pravila, kažu u HND-u

Komentari 28

Avatar abakus
abakus
11:45 06.11.2015.

Bezobraština HRT-a upravo je nevjerojatna. Upozoreni su da nisu postupili ispravo i oni kao uvrijeđena djeca odustaju od sučeljavanja koje su kao javna televizija, financirana novcem pretplatnika koji su i birači, DUŽNA organizirati! Sram vas bilo, hrt-ovci. Sramota je koliko je ona nula od Radmana uništila tu tv kuću u samo četiri godine svoga mandata. Dobivate naš novac, isplaćujete si plaće od onoga što vam mi, građani Hrvatske uplaćujemo, i niste u stanju napraviti ono za što vas plaćamo! Besramnici.

VL
GU
gustirna
11:48 06.11.2015.

postavis na hrt kadar genocidne koljacke partije i onda imadu slobodu i autonomiju uređivanja programa.....postavis svoje udruzenje novinara i skoce kao klokan cim je udba ugrozena......

VL
NO
novalastavica
12:02 06.11.2015.

Ako zive i propagiraju ideje propale jugodiktature i imaju puno manjinaca a sto su drugo nego jugosrpsko novinarsko drustvo a takva nam je i televizija i vec bivsa vlada. Zast niste iskreni i zasto vas cista istina smeta

VL
DD
ddh
12:00 06.11.2015.

Ovo je tipicno. Pred izbore se komunisti i Yugoslaveni s Jutela (HRT) pozivaju na pravo, da javna televizija mora imati slobodu i autonomiju uređivanja programa prema profesionalnim novinarskim kriterijima, ali na temelju jasno jasno donesenih pravila. Nema kaj nema. Prvo ta t.zv. javna televizija nije nikakva javna televizija, nego propagandna masinerija komunista odnosno SDP-a i drugo na toj "javnoj televiziji" niti neznaju kakose rijec profesionalno ili profesionalnost pise i izgovara. Ta t.zv. "televizija" nije niti javna, a vrlo malo i nesto, sto bi se smjelo zvati HRT. A drugarica Sanja Mikleušević Pavić, predsjednica Ogranka HND-a na HTV-u kao i Saša Leković, predsjednik HND-a su izrazito lijevo i komunisticki plasirani. U informativnom programu ta t.zv. "televizija" je centar podmetanja, spletkarenja i laganja u korist Milanovica i SDP-a, a ne nekakav javni servis gradjana. Osim ako se i ovdje ne zastupa teza Milanovica, da su gradjani samo komunisti i ateisti odnosno klijentela partije. "Javna ustanova" koja zastupa jednoumlje, koja je propagandna masinerija partije i u kojoj nit jedan t.zv. "novinar ili novinarka" nije ustao, kad je njihov Führer-Milanovic proglasio sve konzervativno i gradjanski nastrojene gradjane zabitima, koji nije ustao kad MIlanovic naziva i to kolektivno preko 200.000 clanova HDZ-a kradljivcima, crnokosuljasima i t.d., koja manipulira anketama, manipulira sa Domovinskim ratom i sl. nije nikakva javna, nego partijska televizija. Voditi diskusije i to otvorene, gdje se rijec daje crvenima, a moderatori usutkuju ostale nema nikakvog smisla. To je ustanova politickih uhljeba, koji za hrvatske pojmove basnoslovno zive od predplate onih koji kopaju po kontejnerima. Ta t.zv. "javna televizija" ne sluzi nikome osim SDP-u i njegovim crvenim prirepcima i nema nikakvog opravdanja za postojanje.

VL
OS
osica
11:46 06.11.2015.

ne, "neka ostane povučena, treba nam omora " Osim toga , bilo je noćas na Tv repriza sučeljavanja u NL. tragikomično, od voditelja do vremena datog pojedinim kandidatima. No, " uspio se izreklamirati Jovanović koji sam sa sebe kaže daa je bio najbolji ministar obrazovanja , bolji od ...Mornara..." No, ostalo je u zraku kako to da Milanović izbacuje iz vlade najbolje ministre, i kako to oni nakon vremena pognu glavu i vrate mu se uvjereni, da su najbolji a ne potrebni, jer se Milanović sa svima posvadio, a neki su odbili biti na listi."

VL
DU
Deleted user
14:10 06.11.2015.

Boje se Zivog Zida,radi istina, i to se zove demokracija i sloboda govora?

VL
DU
Deleted user
13:06 06.11.2015.

Lekovic je stari udbaš a o dami se ne isplati trošiti rijeci . Nažalost pravi profesionalci i dobri novinari su degradirani i poniženi

VL
TR
Trajkovski
14:20 06.11.2015.

Neka, neka - opasno se drmaju i klimaju stolice! Drugovi, još malo i pa-pa, zbogom, adios i sajonara!

VL
KG
Kings-Gambit
13:14 06.11.2015.

Apsolutno se slažem! Sučeljavanje bi se trebalo održati sa svim strankama.

VL
Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
14:43 06.11.2015.

Hvala Etičkom povjerenstvu što je spriječilo cirkusariju od Sučeljavamja ( ništa nova ne bi bilo rečeno, a bila bi promocija glasnica i urlikanja druga Milanovića. Srbijanski i komunistički HND po običaju ne pozna etiku, nego bi primjenio zakon sile, trenutno glasom pa bi nastavili perom pa onda metalnim zrnom ( od 1941 do 1990 ). Zašto HND se nije potrudio da prikaže što je pozitivno napravila Vlada RH od 2011 do 2015.

VL
MR
MrzimLjeto11
18:05 06.11.2015.

A o prosvjedu Živog zida ispred HRTa ništa? A, da, ne smijete o tome pisati.

VL
Avatar babas
babas
20:46 06.11.2015.

Ukinuti ili privatizirati HTV,oni su protiv demokracije i zalažu se za dvostranačje.

VL
MR
MrzimLjeto11
18:05 06.11.2015.

A o prosvjedu Živog zida ispred HRTa ništa? A, da, ne smijete o tome pisati.

VL
SL
SlavkoVrban234
16:26 06.11.2015.

Sami smo krivi što takvu televiziju placamo. Zato svi na izbore i glasat za one koji to jedini mogu promijenit vratit i demokraciju

VL
ST
Stipeprof
12:55 06.11.2015.

Najpametnija Karamarkova odluka je bila da izbjegne sučeljavanje s Milanovićem. Bio je svjestan da Milanović s njim obrisao pod.

VL
LJ
ljzgbg
12:26 06.11.2015.

Pa, ne može HTV privesti Karamarka - kad ga se nije moglo PRIVESTI ni 1991.godine kad mu je selo bilo okupirano..........................

VL
ŽA
žalosnababanarikača
13:21 06.11.2015.

Da dođe do sućeljavanja Milanovića i Kararamarka, prevodioci i tumači za gluho-njeme osobe ,ne bi imale što prevoditi kod Karamarkovih repliciranja. Bilo bi to presmješno. Ljudi bi mislili da im nešto nije u redu sa tonom na tv-uređajima.

VL
CH
chemica
12:20 06.11.2015.

Pomalo je bedasto inzistirati na javnom sučeljavanju stranaka kada predsjednik najveće to odbija! Neće! I tko mu šta može?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.