Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun s prisavlja

Hloverka prijetila novinarima u redakciji "Hrvatske uživo"

\'19.01.2010. Zagreb, Hrvatska - Sjednica Programskog Vijeca HRT-a. Hloverka Novak Srzic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/Pixsell
25.04.2012.
u 17:22

Mikleušević Pavić ističe da njezini kolege ne traže Hloverkin otkaz, nego samo žele da ne bude na ekranu

Hloverka Novak Srzić u utorak je banula u redakciju emisije “Hrvatska uživo” i verbalno prijetila članovima redakcije koji su potpisali dopis HND-a pri HRT-u u kojem traže da se Hloverka udalji s malih ekrana zbog spominjanja njezina imena u aferi Core media.

– Sadržaj i kontekst prijetnji Hloverke Novak Srzić prelazi svaku mjeru. Nadam se da će se Hloverkom Novak Srzić uskoro baviti nadležne institucije, a ne mi i kolege iz HND-a – izjavila nam je Sanja Mikleušević Pavić kojoj je Hloverka prijetila u redakciji. Mikleušević Pavić ističe da njezini kolege ne traže Hloverkin otkaz, nego samo žele da se makne s ekrana. Na to im je navodno u verbalnom okršaju Hloverka prijetila kako će ih tužiti jer vrše mobing nad njom.

Incident u redakciji “Hrvatske uživo” Hloverka nije željela komentirati.

Komentara 40

SA
sargu123
17:43 25.04.2012.

Hloverka je bila i ostala produžena ruka HDZ-a na HTV-u ! Uskoro će nestati Hadezea pa će i Hlo za njima u ropotarnicu !

RO
rowokopach
17:45 25.04.2012.

ugnjetavaju sirotu maju sever!!1!!! lol.

SB
sbiki13
17:35 25.04.2012.

pa te vještice hadezeovske dosta nam je da je gledamo treba što prije da ode sa ekrana fuj-----------

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije