Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trpaju ptiće u usta

Hit u New Yorku - natječu se u jedenju oplođenih pačjih jaja

guščje jaje (1)
Screenshot/Reuters
26.08.2012.
u 10:08

- Možeš osjetiti pero i komadiće kosti. Zapravo je jaje prilično hrskavo, kazala je jedna natjecateljica

Pačje jaje \"najbolje\" je desetak dana prije nego što će se patka izleći. U sebi sadrži mnogo proteina i aminokiselina, a prava je delikatesa na Filipinima. Neki smatraju da oplođeno pačje jaje ima afrodizijačka svojstva, dok je drugima dovoljno izazovno iskoristiti ga kao hranu u natjecanju \"tko će više pojesti\" koja Amerikanci često organiziraju. 

- Kad razbijete jaje otkrijete juhu koja se pije. Zatim pojedete žumanjak u kojem se vidi mala patkica, potpuno hladnog lica priča glavni kuhar restorana iz Brooklyna. Kaže kako je prava sreća ako naiđete na ptića s perjem! 

- Drugačije je, uzbudljivo, kaže kuhar dodajući kako je mnogo ljudi za oplođena pačja jaja čulo u Fear Factoru i sad dolaze k njemu  probati. Kad prijeđete preko toga kako jaje izgleda, otkrijete fantaziju okusa, smatra.

Njegove riječi potvrđuje jedna od sudionica natjecanja. 

- Možeš osjetiti pero i komadiće kosti. Zapravo je jaje prilično hrskavo, kazala je, priznajuć da, što se natjecanja tiče, to uopće nije bitno jer je jaja samo trpala u usta. 

Komentara 8

Avatar mlohavi
mlohavi
10:57 26.08.2012.

ispravak lapsusa u prethodnom: *pačiće

DI
duncan_idaho
11:11 26.08.2012.

26.08.2012. u 10:56h mlohavi je napisao/la: _________________________________________________________ Si ti uopće završio osnovnu školu? Ženka nese jaja neovisno o tome jel je mužjak oplodio? Ajme majko... pa ovoj državi stvarno nema spasa!!!

Avatar mlohavi
mlohavi
10:56 26.08.2012.

A kakva su to NE-oplođena ptičija jaja? Znato, kokot napumpa (oplodi) koku i onda ona snese jaje... ili je to prevelik umni posao za shvatit? a što se tiče ovih manijaka u videu... jedu žive pažiće i urliču na sav sav glas... treba im dati i tele da pojedu naživo (10-ak dana prije no što se oteli)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije