Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

HINA je u subotu emitirala lažnu vijest i lažni demanti

Stoga smo odlučili predočiti javnosti istinu te upozoriti na neprofesionalnost državne agencije.

Komentari 8

SM
smjeskoh
20:33 07.02.2010.

Hina k\'o hina. Svojedobno su objavili vijest o otvorenju zvjezdarnice u Vidulinima koja ne postoji, tako što su bez provjere objavili \"priopćenje za javnost\" tamo nekog seoskog fićfirića.

VL
BT
bili-tartuf
23:40 07.02.2010.

Nidzo Séni i ..\"istrazivacko novinarstvo\" ??...ma dajte..najte...(Esdipi-$oldi u zep)...

VL
OD
otac_domovine
01:46 08.02.2010.

Vjerojatno su i u HINA-i zaposleni novinari i novinarke koji su zanat pekli na modnim pistama, a hrvatski jezik im je treći strani jezik. Međutim, rugala se sova sjenici. Koliko nebuloza je večernji list napisao u zadnje vrijeme nemoju moralnono pravo ikome držati prodike. Da ne govorim da su spali na razinu prosječnog tabloida pa ima više kartica o Simoni Gotovac, Big brotheru, Nives Celzijus nego o znanosti i kulturi. Dasovića i Flaka iz sportske rubrike neću ni komentirati. Oni ne bi smjeli pisati ni o međuseoskim utakmicama u potezanju konopa. Zato gospodo iz večernjeg pokrijte se ušima po glavi jer niste ništa bolji od HINA-e

VL
IZ
izbrisan
08:28 08.02.2010.

U pravu je otac_domovine.Pokusate li otvoriti rubriku \"Kulturni dogadjaji\",dobit cete ovo \"Žao nam je, pretragom nije pronađen niti jedan članak koji bi odgovarao traženom pojmu. Molimo provjerite jeste li točno upisali željeni pojam. Da bi pretraga polučila rezultate, upisani pojam mora sadržavati više od tri slova.\"

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
09:00 08.02.2010.

Stvarno su ti Ozbiljni dnevnici, neozbiljni. Neka se ugledaju na Večernji.Tu se samo piše istina i jedino istina. Moš mislit.

VL
SO
Somelier
10:51 08.02.2010.

HINA je državna agencija pa zato i služi tome da pravi zbrku. Neke ljude treba jednostavno maknuti sa scene pa se sredstva ne biraju a treba također privatizirati Podravku da se omaste \"novi vladari\" ali da to previše ne upada u oči. Podravka je cijelo vrijeme bila stabilna i uredno je sve plačala a posebno svoje zaposlenike. Sada će se to \"dokapitalizirati\" to jest prodati. Bez veze se spominje Polančeca a na ugovorima se vidi potpis pa pritisnuti toga koji je potpisivao.

VL
PA
Parsifal
12:42 08.02.2010.

Ovaj slučaj još je jedan dokaz da sam ja ispravno odlučio kad sam otkazao pretplatu na VL, nerelavantnu tiskovinu koja je plaćena prljavim novcem podzemlja i židovsko-srpskog lobija.. (IC) Zdravi i veseli bili.

VL
Avatar Jorge
Jorge
17:46 08.02.2010.

\"PRIČA o tome da je Vlada za sumnjive kredite Podravke jamčila dionicama Ine i da se zbog Podravke pogodovalo MOL-u, uzburkala je duhove.\" - ovo vam je članak sa Indexa. Naravno, nakon toga sve vrvi od članaka u kojima see poziva na ovo pitanje. I onda Hina dade vijest kako je Kosor opovrgnula navode.... i što je tu upitno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.