Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja

Hillary Clinton stigla u Sarajevo, uskoro i u Hrvatskoj

\'US Secretary of State Hillary Clinton delivers remarks as she conducts a Town Hall meeting at the Pakistan National Council of the Arts (PNCA) in Islamabad on July 19, 2010, as she continues a 10-da
Arhivska fotografija
29.10.2012.
u 21:58

Nakon Sarajeva Clinton bi trebala posjetiti Srbiju, Kosovo, Albaniju, te Hrvatsku.

Američka državna tajnica Hillary Clinton večeras je doputovati u BiH, gdje ju je na sarajevskom aerodromu dočekao  zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija.

Također, dobrodošlicu je Clinton poželio i gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen.

Američkoj državnoj tajnici sutra bi se trebala pridružiti i visoka predstavnica Europske unije za vanjske poslove i sigurnost Cathrine Ashton. Sutra bi se njih dvije trebale sastati s članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine s kojima će razgovarati o euroatlanskom putu BiH. Također će se sastati sa šefom Delegacije Europske unije u BiH Peterom Sorensenom, te visokim predstavnikom Valentinom Inzkom.

Nakon Sarajeva Clinton bi trebala posjetiti Srbiju, Kosovo, Albaniju, te Hrvatsku.

>>Američka državna tajnica Hillary Clinton dolazi u Hrvatsku

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:20 29.10.2012.

NIko živi više ne obraća pažnju na nju. Sama se nameće. Ali ona nije Monika

NE
Nepokolebljiv
22:41 29.10.2012.

Da li se namece ili ne nije uopce vazno. Vazno je sto je u maloj torbici na ruci. Tamo u maloj torbici ima JAAAKOO VEEEELIIIKUUU batinicu. I jao si ga onome koga ona opandrci. Da vidimo da li ce tko od glavonja "imati posla" gdje drugdje pa ju nece moci primiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije