Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavljuju nove linije
Povratak na članak

Hidroavionima iz Rijeke do Raba, Lošinja, Krka i Cresa – na proljeće

Hidroavioni ECA imaju kapacitet od 19 mjesta, a kako prijevoz neće subvencionirati država, let na relaciji Pula – Lošinj, prema najavama, trebao bi stajati oko 40 eura, a iz Pule prema Zadru oko 55 eur

Komentari 2

DU
Deleted user
11:26 01.12.2014.

@blackstone: ne pricaj gluposti!!! Trade Air je letio za DBV via Zagreb, Rijeka i Split i masine su bile izuzetno dobro popunjene. Zapravo gledajuci cinjenicu da je masina letila samo petkom, masine su bile izvanredno popunjenje! Da je pameti, ta bi linija isla ljeti dnevno jer ima putnika kao u prici! ECA je druga prica. Tu netko pere pare i to naveliko... Da li ce ikada dobiti subvencije, drugo je pitanje. Moja je pretpostavka da nece jer gradovi koji oni zele letjeti ili vec lete dobro su povezani sa brzim brodskim linijama sa administrativnim sjedistima (npr. Jelsa-Bol-Split ili M. Losinj-Cres-Rijeka)!

VL
BL
blackstone
10:54 01.12.2014.

kako da ne ,letit će vam netko za 400 kn. sada opet rade p.r. i lobiraju da im država da 20 milijuna kuna koliko su dali i trade airu da leti iz osijeka za dubrovnik prazan .samo me zanima koliko je bilo provizije u toj subvenciji.evo dvije novinarke trebaju da napišu ovaj reklamni članak,a koliko vas treba da istražite korupciju u agenciji i ministarstvu prometa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.