Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koprivnica

Hicem iz puške presudio si pred uredom u banci

Podravska banka, samoubojstvo (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/9
25.04.2013.
u 13:01

Policija, koja je počela s očevidom, potvrdila je da je preminuo na mjestu tragedije. Prema neslužbenim informacijama, nesretnik je bio lovac i ustrijelio se puškom.

Upravo je otkucalo podne. U poslovnoj zgradi u središtu Koprivnice, tik do frekventnog trgovačkog centra, uza sjedište Fine, u blizini cvjećarnice, kafića, zalogajnica, odjeknuo je jučer snažan pucanj. Običan je radni dan, prolaznici su se u čudu osvrnuli.

Radio sa suprugom

Uskoro su pod sirenama stigle policijske ophodnje i vozilo Hitne pomoći. Bilo je prekasno. Službenik Podravske banke, koji se ustrijelio lovačkom puškom u hodniku na prvome katu, ispred svoga ureda, bio je mrtav.

Zbog čega je 61-godišnji računovođa, otac dvoje djece, to učinio, zasad ostaje tajnom. Kakva je to neman natjerala uvijek veselog i omiljenog – kakvog ga opisuju kolege – bankovnog činovnika da si u po bijela dana na radnome mjestu oduzme život i zavije obitelj u crno?

 – Skupa smo odrasli, išli u gimnaziju... Bio je odličan radnik i kolega, šokiran sam. I supruga mu radi kod nas. Učinit ćemo sve da pomognemo obitelji u ovome teškom trenutku – bio je potresen i Julio Kuruc, šef Pobine uprave.

 Nema očevidaca

Prema neslužbenim informacijama, bankovni službenik nije bio ni pod kakvom internom istragom ili drugim postupkom vezanim uza svoj posao, a nije bio ni pod policijskom istragom. Policija bi očevidom trebala utvrditi kako mu se u rukama na radnome mjestu našla puška kojom je počinio samoubojstvo. U slobodno vrijeme bavio se lovom.

 Kako doznajemo, nitko od njegovih kolega nije vidio sam čin samoubojstva u hodniku na prvome katu upravne zgrade Podravske banke u Koprivnici. Nesretnik je tajnu ponio u grob.

>> Pronađen mrtav u BMW-u, sumnja se na samoubojstvo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije