Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava i užas

HGSS spasio starce koje je sin godinama držao u svinjcu

gss, snijeg (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
15.02.2012.
u 09:57

Muškarac (40) je roditelje držao u svinjcu. Majku su našli pripadnici HGSS-a okruženu kostima, piše Slobodna Dalmacija.

Tijekom brojnih intervencija koje su imali na području Vrgorca proteklih dana, pripadnici HGSS-a naišli su i na jedan zastrašujući prizor. Kako piše Slobodna Dalmacija pri raznošenju namirnica po vrgoračkim selima pronašli su muškarca (40), koji je, kako se kasnije pokazalo, godinama roditelje držao zatvorene u svinjcu.

Za intervencije pripadnici HGSS-a pronašli su muškarčevu majku na podu svinjca, prekrivenu dekom, okruženu razbacanim kostima.

Mještani su, piše Slobodna, već dulje vrijeme sumnjali da muškarac zlostavlja roditelje, no nitko to nije provjeravao niti prijavio nadležnim službama.

Originalni tekst pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 37

CR
crofly
12:09 15.02.2012.

Zar nitko u ovom selu nije primjetio da ovih ljudi nema!? Ne znam, u nasem selu nikome ne moze ni musica promaci! Sve se odmah cuje i sve se odmah zna! Meni ni se cini, da je ovdje ipak vecinaa znala sta se dogadja, ali se nije htjela mjesati, a sasvim sigurno su izmedju sebe bacali \"Cakulu\"! Tragedija!

KR
Kristina123
10:59 16.02.2012.

Kakav to čovjek može napraviti, fuj!

BU
bubimima
18:35 15.02.2012.

Još jedan primjer kako \"funkcionira\" naša socijalna služba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije