Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dug...

HEP umirovljeniku poslao račun. Mora platiti – jednu lipu!

hep, brojilo
Petar Glebov/Pixsell
11.09.2012.
u 13:09

– Ponižen sam i uvrijeđen. Kakav je to račun? Iritira me takvo postupanje s nama građanima – kaže Žeželj.

Dužan je jednu lipu! Ni više ni manje. Tako barem piše na računu umirovljenika Mladena Žeželja iz Vukomerca koji mu je iz HEP-a pristigao zajedno s uplatnicama za buduće obračunsko razdoblje.

Naime, za potrošenu struju Hrvatska elektroprivreda zaračunala mu je iznos znatno manji od manipulativnih troškova koje podmiruje pri plaćanju računa.

– Ne platim li taj račun, imat ću, svjestan sam, problema. Ako je riječ o pogrešci, opet bih mogao imati problem. Nikako mi nije jasno gdje su pronašli tu jednu lipu? Kakva je to administracija? – pita se umirovljenik. Ne krije, poslana uplatnica uvrijedila ga je.

– Ponižen sam i uvrijeđen. Iritira me takvo postupanje s nama građanima – jasan je. Uz spornu uplatnicu stigla mu je uplatnica i za sljedeće mjesece prema kojima je 111 kuna prosjek koji je dužan uplatiti. Iz HEP-a pak poručuju kako je ta jedna lipa razlika po godišnjem obračunu. Kažu dug, kao primjerice pretplaćeni iznos, ne smiju pripisati na sljedećoj uplatnici već ga moraju kao takvog naplatiti. Poručuju kako će se truditi da se slični slučajevi ne ponove.

Ključne riječi

Komentara 41

MA
maklin
14:36 11.09.2012.

Koja budala.

JK
ja-kan
14:37 11.09.2012.

Da se ovaj djedica ne bi više osjećao povrijeđeno predlažem mu da zamijenimo račune za struju on meni taj od 1 lipe za doplatu a ja njemu moj račun od 180 kuna doplate. Pa da budemo sretni i on i ja :)))))

FO
ford
14:21 11.09.2012.

Uvrijedio se zbog jedne lipe? Budaleeee... Neka mu hep opali 10.000 kn, pa da vidimo kako cvili. Onda će biti šokiran... Bitno da se prigovara i ruži gluposti. Što ako je obračun pokazao 1 lipu? To samo znači da je HEP za promjenu dobro odradio posao i jako točno predvidio visinu mjesečne pretplate za struju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije