Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obzor

Hebrang: Za osvojena 43 mandata postoji samo jedna riječ - poraz

\'23.09.2009., Zagreb - Andrija Hebrang; saborski zastupnik; Odbor za zdravstvo Hrvatskog Sabora. Photo: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL\'
Tatjana Tadic/PD/PIXSELL
Autor
Tihomir Dujmović
16.12.2011.
u 20:30

Govoreći o unutarstranačkim izborima Hebrang je ustvrdio da aktualna predsjednica Jadranka Kosor ima najveće izglede

Kad osvojite 43 mandata, a imali ste 60 i izravni protivnik dobiva 80 mandata, onda za to postoji samo jedna riječ - poraz. Ovo nije prvi poraz u posljednjih nekoliko godina, rekao je za današnji Obzor Večernjeg lista potpredsjednik HDZ-a dr. Andrija Hebrang i dodaje kako je u pet godina HDZ doživio četiri velika poraza.

Hebrang u intervjuu govori kako je u posljednje vrijeme za važne odluke vrha HDZ-a saznavao iz novina. Govoreći o unutarstranačkim izborima Hebrang je ustvrdio da aktualna predsjednica Jadranka Kosor ima najveće izglede. – Njezin izbor će biti dojmljiv jedino ako ima protukandidata, rekao je Hebrang.

>>Cijeli intervju s Andrijom Hebrangom pročitajte u subotnjem izdanju Obzora Večernjeg lista!

Ključne riječi

Komentara 93

K1
k1milica
21:09 16.12.2011.

ajmo drugovi pa necemo prljav ves da iznosimo ovako ajte molim vas

OB
-obrisani-
08:26 17.12.2011.

HDZ je izgubio - der su sve pokrali i narod zajedno s Državom upropastili. Narod je glasao i OTARASILI smo se Komunističkog HDZa

SL
slavko470
20:48 16.12.2011.

Svi smo sretni da je HDZ izgubio izbore ali bilo bi najljepše da prije nego odu s vlasti vrate ukradeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije