Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više ne govori

Hebrang: Nigdje u svijetu 'rulja' ne viče pred stanovima političara

'21.09.2010., Trg svetog Marka 4, Zagreb - Dvorana Stjepana Radica, konferencija za medije Kluba zastupnika HDZ-a. Andrija Hebrang,  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
09.03.2011.
u 15:07

Hebrang je poručio i kako je sramotno da "rulja" prosvjeduje pred stanovima političara

Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang odlučio je da više neće davati nikakve izjave za javnost. Na  takvu se odluku, prenosi T-portal, odlučio  svojevoljno, a ne po nalogu stranke. Razlog je svemu taj što želi zaštititi svoju obitelj.

– Odlučio sam da je dosta i da više neću govoriti nakon svega što se događa na ulicama. Mogu ugrožavati sebe, ali ne mogu i svoju obitelj. Pet tisuća ljudi koji viču pred mojim stanom uznemirilo je moju obitelj i rasplakalo unuke. Čujte, to je strah od gomile – rekao je Hebrang.

Dodao je kako obitelj nema pravo ugrožavati te zbog toga više neće davati izjave. Hebrang je poručio i da je sramotno da "rulja" prosvjeduje pred stanovima političare te kako se to nigdje u svijetu ne događa.

Ključne riječi

Komentara 480

OB
-obrisani-
15:49 09.03.2011.

zaista je ružno spoznati da si \"Andrija Hebrang\" !

OB
-obrisani-
16:42 09.03.2011.

Andrija Hebrang o Sanaderovoj zloupotrebi položaja: Što se tiče nas u vrhu stranke, za nas je stranka bila skromna, asketska organizacija. Mi smo obavljali kampanje u svojim osobnim automobilima. (www.tportal hr, prosinac 2010) . ko laže.....ON......ili......JA.????????????????????????

NB
nitko bitan
15:28 09.03.2011.

Nit je doktor nit je političar. Samo jedan najobičniji lažov!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije