Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na predizbornom skupu

Hebrang: Izdržali smo iako nas je boljelo grlo i iako smo kašljali

andrija hebrang
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
22.12.2009.
u 14:47

Na samom početku Hebrangova obraćanja u prepunoj dvorani osjetio se intenzivan, neugodan miris koji je pekao grla, izazivao kašljanje i tjerao na povraćanje.

ŠIBENIK - Na današnjemu predizbornom skupu predsjedničkog kandidata dr. Andrije Hebranga u Šibenskom kazalištu dogodio se incident - na samom početku Hebrangova obraćanja u prepunoj dvorani osjetio se intenzivan, neugodan miris koji je pekao grla, izazivao kašljanje i tjerao na povraćanje.

Odmah se posumnjalo na sabotažu. Neki od posjetitelja i govornika su se dizali, pili su vodu, a neki su napustili dvoranu, ali je Hebrang ipak, ne bez poteškoća, održao govor i skup je priveden kraju kako je bilo planirano.

Ništa osim neugodna i intenzivna mirisa nije odavalo da je bačen suzavac, prolivena kemikalija ili da je aktiviran sprej. Incident je prijavljen policiji koja će utvrditi što se doista dogodilo, a pričalo se da se radi i o kvaru na klimatizacijskom uređaju. Hebrang nije čekao i odmah je za optužio ljevicu za sabotažu.    

- Uobičajena metoda kojom se koristi hrvatska ljevica u borbi za ostvarenje svojih ciljeva, u ovom slučaju u borbi za Pantovčak.  Pokazali smo im da možemo izdržati i izdržali smo iako nas je boljelo grlo i iako smo kašljali. Uspjeli smo održati skup i iz ovoga se vidi da je desnica otpornija nego što neki misle - rekao je Hebrang.

Komentara 77

JO
JoM
20:23 22.12.2009.

Svašta. Opet se Andrija pokazuje u pravom svjetlu - iskompleksirano čangrizalo kome su za sve promašaje krivi oni koji drugačije misle od njega i oni koji misle isključivo svojom glavom. A baš sam se ponadao da je stari beogradski lisac shvatio da nikoga (pa ni ljevicu) ne treba optuživati \"na prvu\". Ali... prevarih se...

OB
-obrisani-
15:05 22.12.2009.

Prljavije predizborne atmosfere nije nikad bilo ko sada.Prije se znalo ko postavlja balvane ,ali ih sada pomecemo sami sebi .Ni ova ujudurma oko Kalmete nije bez veze.

BI
bigboii
17:01 22.12.2009.

SDP-ova mladež je malo pretjerala ovaj put...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije