Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hebrang: Imam ozbiljan program koji nije "bučijada ili tartufijada"

hebrang
Davor Puklavec/PIXSELL
05.11.2009.
u 13:09

Komentirajući današnju objavu predsjedničke kandidature Milana Bandića, Hebrang je rekao kako za njega ima samo jednu rečenicu: "Tko nije vjeran svojoj stranci, neće biti vjeran niti svojim biračima".

Mi smo pobjednička stranka i s pobjedničkim duhom ulazimo u kampanju - rekla je predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor predstavljajući danas program i novu internetsku stranicu HDZ-ova predsjedničkog kandidata Andrije Hebranga.

Kosor je prva stavila svoj potpis na popis podrške Hebrangu i pozvala sve ostale da učine isto. Obavijestila je i javnost kako je HDZ na temelju svojih statuta donio i odluku da se Dragan Primorac briše iz članstva stranke jer se samostalno kandidirao na predsjedničkim izborima.

Predstavljajući svoj program i internetsku stranicu, Hebrang je rekao kako je internet danas najjednostavniji način komunikacije s biračima te kako on ima ozbiljan program koji nije "bučijada ili tartufijada".

- Bolji sam kandidat od ostalih jer osim kritiziranja predlažem i rješenja. U tom predlaganju koristim svoje višedesetljetno iskustvo u raznim područjima, dosljedan sam političar koji ne mijenja stranke - rekao je Hebrang dodavši kako za razliku od drugih u politici nije stekao nikakvu imovinsku korist te je jedini dragovoljac Domovinskog rata od prvog do posljednjeg dana.

Komentirajući današnju objavu predsjedničke kandidature zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Hebrang je rekao kako za njega ima samo jednu rečenicu: "Tko nije vjeran svojoj stranci, neće biti vjeran niti svojim biračima".

Ključne riječi

Komentara 36

TP
tp768
16:14 07.11.2009.

Gospodine gdje ste bili dosada sa ozbiljnim programima.

VO
vojnik
13:29 05.11.2009.

miro tuđman moj predsjednik

PO
poduzetnik
06:57 06.11.2009.

Kako da glasamo za vas g. Hebrang kad vi niste nista pametniji danas nego sto ste bili jucer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije