Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
socijalna politika

HDZ, Stranka umirovljenika i BUZ dogovorili suradnju

'30.05.2012., Zagreb - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko daje izjavu pred zgradom Hrvatskog sabora.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Žarko Bašić/PIXSELL
12.07.2012.
u 17:53

Tomislav Karamarko sastao se danas s Lazarom Grujićem i Milivojem Šipkom. Na sastanku su posebno istaknuli probleme umirovljenika koji su uz nezaposlene trenutačno najugroženija socijalna skupina

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastao se danas s čelnicima Stranke umirovljenika i Bloka umirovljenici zajedno Lazarom Grujićem i Milivojem Šipkom.

Na sastanku u središnjici HDZ-a dogovorili su suradnju i raspravljali o aktualnoj socijalnoj politici Vlade i problemima umirovljenika. Izrazili su zabrinutost jer smatraju da je Vlada Kukuriku koalicije svojom socijalnom politikom u izuzetno težak položaj dovela sve građane, a posebno umirovljenike, koji su uz nezaposlene trenutačno najugroženija socijalna skupina.

 

Komentara 14

LI
linalena
18:15 12.07.2012.

HDZ bolje da šuti o umirovljenicima. Zamrznuli su im mirovine dvije godine i tako ih dodatno osiromašili. Sramota da se uopće usude spomenuti umirovljenike. Da ne velimo kolike su mirovine dali povlaštenima.

OK
oktopad
18:25 12.07.2012.

E dobar mi je ovi Lazo. Uša va koaliciju sa ADETZE om. A prij ni bija. Točnije, njegovu partiju je i osnova ADEZE da zahebe penziće koji su bili uz Hrelju. Pa kad jim ni to nij bilo dosta su su osnovali i ovi Blok umirovljenici junajtid!

JA
james49
18:14 12.07.2012.

Opet se okuplja ekipa iz snova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije