Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mjesni izbori u metkoviću

HDZ se pohvalio pobjedom: 'Apsolutni trijumf, Grmoji i Petrovu ovo je 7. uzastopni poraz u rodnom gradu'

HDZ
HDZ
30.10.2023.
u 08:24

Apsolutni trijumf HDZ-a, apsolutni potop MOST-a na mjesnim izborima u Metkoviću, stoji u objavi HDZ-a.

HDZ se na svom Facebooku oglasio oko mjesnih izbora na području Grada Metkovića. Kažu da je HDZ izborio apsolutni trijumf, dok je Most doživio apsolutni potop. 

"Apsolutni trijumf HDZ-a, apsolutni potop MOST-a na mjesnim izborima u Metkoviću! Čestitamo Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića, našim pobjedničkim kandidatkinjama i kandidatima i svim članicama i članovima naše stranke u Metkoviću! Na izborima za vijeća 2 mjesna odbora u užem gradu, na kojima su se natjecali samo HDZ i MOST, postigli smo nikad bolji rezultat, a oni - nikad gori!

MO Centar

HDZ-MOST 77.7% : 22.3% (u glasovima 544 : 147)

MO Sveti Nikola

HDZ-MOST 79.7% : 20.3% (u glasovima 369 : 86)

U 2 prigradska MO-a Vidu i Prudu, u kojima HDZ redovito pobjeđuje, MOST-ovci ili se nisu usudili sastaviti kandidacijsku listu ili to nisu uspjeli! Podsjetimo, naša je lista na lokalnim izborima 2021. osvojila 53.14% - u koaliciji s #HSLS i #HSU. Dalibor Milan, uz potporu tih stranaka, obranio je pak gradonačelničko mjesto sa 62.77% u 1. krugu. A sada smo nastupili - sami! MOST je tada imao 30.47% za gradonačelnika, a 30.14% za Gradsko vijeće.

Grmoji i Petrovu ovo je u rodnom gradu, u kojem je i nastao MOST, već 7. uzastopni poraz od HDZ-a! Dodajmo da u Gradu na Neretvi Grbinov SDP i Penavin DP prolaze još teže dane: nisu bili u stanju čak se ni kandidirati na ovim izborima", stoji u objavi HDZ-a.

VEZANI ČLANCI:

Video: Cirkus u Saboru: Plenković govori, a oporba ga pokušava nadglasati lupanjem

Komentara 5

AB
abcabc
10:41 30.10.2023.

Nakon još jednog debakla 7. po redu onaj Grmoja i Petrov trebaju dati ostavke - još jedan potop Mosta - a nastavak slijedi na slijedećim izborima za Sabor - gotovo je s tim populistima, lažljivcima i prodavačima magle - Grmoja ti si gotov i tvoje laži

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
08:29 30.10.2023.

Svaka čast, ali nedostaje podatak da je na izbore izašlo samo 5% birača i da ih je 90% onih s lažnim mjestom prebivališta koji su došli iz susjedne Hercegovine.

IK
Ikarus
12:34 30.10.2023.

Kada te vladajuća stranka zaposli izmisli radno mjesto za tebe onda ćeš se uvijek boriti da oni ostanu na vlasti .a još uz to na tom radnom mjestu ništa ne radiš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije