Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNI PROBLEM HRVATSKE

HDZ, SDP, Domovinski pokret, Možemo, Most i Fokus: Šest planova za demografsku obnovu i povratak iseljenika

10.04.2024.
u 08:05

Nina Obuljen Koržinek (HDZ) najavljuje da će udvostručiti jednokratne novčane potpore za novorođeno dijete i povećati dječji doplatak, Peđa Grbin (SDP) obećava besplatne vrtiće i jeftinije stanovanje, a Ivan Janković (Fokus-Republika) obećava ukidanje PDV-a za kupnju prve nekretnine i smanjene poreze na režije i hranu. Gordan Bosanac (Možemo!) kaže da planiraju u četverogodišnjem razdoblju uložiti 900 mil. eura u stanovanje, Domovinski pokret planira ulaganje najmanje četiri posto BDP-a za pronatalitetne mjere na državnoj razini, a Petra Mandić iz Mosta zalaže se za šestosatno radno vrijeme za roditelje djece do 10 godina

Komentara 11

Avatar McDonald
McDonald
08:49 10.04.2024.

Demografija nije problem, ona je posljedica problema. Kad se uklone problemi, popraviti ce se i demografija. Nema tu puno filozofije. Ali, problem je to sto nema volje da se uklone pravi problemi. Korupcija, kriminal, klijentelizam... Jucer sam ponovo ostao zgrozen. Bivsa drzavna tajnica i bivsa ministrica porukama sredjivale lovu za jedan tiskani hrvatski medij... I ne samo lovu, nego cak pokusavale utjecati na (ne)objavljivanje njima neprihvatljivih tema. Dakle, gore ne moze. I sto onda ocekivati? Da ce se sa par izgradjenih zgrada popraviti demografija. Ma dajte molim vas!

PV
prcko.vita
10:11 10.04.2024.

Može li se s psom ili mačkom imati obitelj, potomstvo? Ili kako predlažu SDP i Možemo s roditeljima broj 1 i broj 2, a obojici čavunja između nogu znate već što. Ako nastavimo birati te bezbožnike, ako se udaljimo odd Boga, od prirode, pa naravno da ćemo nestati. Ostati će na planeti oni koji ipak žive uz Božji zakon, zakon prirode. U Hrvatskoj trenutno jedini Domovinski pokret nudi zaštitu obitelji, muško je muško a žensko je žensko, i tako dalje, i nikakve masonske konvencije niti sotonske laži kojima je za cilj nestanak čovječanstva. Narode, izađi na izbore, birati ćemo između dobra i zla, između biti ili ne biti.

LA
Latigo
10:31 10.04.2024.

"Gordan Bosanac (Možemo!) kaže da planiraju u četverogodišnjem razdoblju uložiti 900 mil. eura u stanovanje" - da, za migrante.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije