Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ekshibicionizam'

HDZ: Preimenovanje Tuđmanove ulice barbarski je i najcrnji čin!

Ante Kulušić
Duško Jaramaz/PIXSELL
22.07.2013.
u 16:51

– Iz Primoštena smo se ovih posljednjih godina naslušali svakojakih kleveta i laži, ali se nitko nije mogao nadati ovakvoj sramotnoj Odluci Općinskog vijeća – rekao je Kulušić.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Ante Kulušić nazvao je "barbarskim i najcrnjim činom" ukidanje ulice Franje Tuđmana u Primoštenu.

– Odluka Općinskog vijeće Primoštena o ukidanju ulice koja nosi naziv dr. Franje Tuđmana je nezapamćeni čin u novijoj hrvatskoj povijesti. Donijeti Odluku da se ukine naziv ulice koja nosi ime dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika koji je zajedno s hrvatskim braniteljima stvorio neovisnu i suverenu Republiku Hrvatsku, barbarski je i najcrnji čin Općinskog vijeća Primoštena – rekao je Kulušić, piše na stranicama HDZ-a.

"Opasan politički ekshibicionizam"

Kulušić je dodao da je to "opasan politički ekshibicionizam". Optužio je primoštenskog načelnika Stipu Petrinu da je lagao kada je kazao da je ulica dr. Franje Tuđmana 1992. godine preimenovana na nezakonit način. – Iz Primoštena smo se ovih posljednjih godina naslušali svakojakih kleveta i laži, ali se nitko nije mogao nadati ovakvoj sramotnoj Odluci Općinskog vijeća – rekao je Kulušić.

Podsjetimo, glasovima vijećnika Nezavisne liste Stipe Petrine ulica dr. Franje Tuđmana u Primoštenu je preimenovana u povijesni toponim Mala Raduča. Protiv toga su bila dva HDZ-ovca, a HNS-ovac je bio suzdržan. – Tuđman je privatizacijskom pljačkom osiromašio hrvatski narod i nanio mu najveću štetu – objasnio je razlog za preimenovanje ulice Petrina.

>>Petrina preimenovao Tuđmanovu ulicu zbog 'privatizacijske pljačke'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije