Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA NA FACEBOOKU

HDZ-ovac reagirao na Puljkovu objavu: 'Ono kad uvališ poraženom Grbinu cijelu užu obitelj...'

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru koalicije Rijeke pravde
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/51
18.04.2024.
u 14:10

"Pozivam sve oporbene aktere da ispred interesa vlastitih stranaka stave interese Republike Hrvatske i da pristupimo razgovorima u dobroj vjeri jer ono za što se borimo, veće je od svih nas pojedinačno", poručio je splitski gradonačelnik

Ivica Puljak, gradonačelnik Splita, zahvalio je dan nakon parlamentarnih izbora svima koji su glasali te poručio kako njihova borba nije završena. Naime, kao cilj je istaknuo micanje HDZ-a s vlasti pa je pozvao sve oporbene aktere da pristupe razgovorima u dobroj vjeri. Također, naglasio je da je koalicija Rijeke pravde odnijela pobjedu u Splitu.

"Hvala svima koji su jučer izašli na izbore, a posebno hvala vama koji ste birali promjene! Naša borba još nije završena, ovo je početak puta na kojem moramo biti ujedinjeni kako bi ostvarili cilj, a to je micanje HDZ-a s vlasti. Pozivam sve oporbene aktere da ispred interesa vlastitih stranaka stave interese Republike Hrvatske i da pristupimo razgovorima u dobroj vjeri jer ono za što se borimo, veće je od svih nas pojedinačno!

Podržat ćemo sve napore da se sastavi parlamentarna većina u kojoj nema HDZ-a. Ne zaboravimo da je koalicija Rijeke pravde odnijela pobjedu u Splitu i to nas čini ponosnima! Hvala svima!", naveo je Puljak na Facebooku, a u komentarima se javio Tomislav Šuta, predsjednik HDZ-a Split.

 

GALERIJA Nisu svi ministri jednako popularni: Evo koliko su glasova dobili na izborima
Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru koalicije Rijeke pravde
1/18

"Ono kad uvališ poraženom Grbinu cijelu užu obitelj i skoro Žetona ispred nosa u sabor pa pozivaš druge da zaborave na osobne interese i krenu slagati većinu. Stay tuned, većinu će uskoro objaviti HDZ, a vidimo se i dogodine", naveo je Šuta. 

Na Šutin komentar reagirao je Igor Skoko iz Centra koji je poručio: "Vidimo se dogodine, nadam se da će vam AP ili neki drugi predsjednik stranke dozvoliti da budete protukandidat Puljku za gradonačelnika da po tko zna koji put izgubite u Splitu". 

Foto: Screenshot/Facebook

Komentara 3

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
14:22 18.04.2024.

paPuljci pojma nemaju. I ni za kog ih nije briga nego za OPG paPuljak. Zacrtali su sebi 1 u EU parlamentu, 1 u Saboru, a grad Ivoševiću. ... Koliko je Split pametan pokazuje u kakvom je stanju Hajduk danas 😏 0 bodova.

Avatar CUBE
CUBE
14:28 18.04.2024.

Prema posljednjim izlaznim anketama Reke pravde ubedljivo vode ... šta? Gotovi izbori ? Ustaj sine Zoran je !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije