Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na konferenciji

HDZ: Imamo dokaze da iza prosvjeda stoji mladež SDP-a

ivan šuker,
Tomislav Miletić/PIXSELL
18.03.2011.
u 15:39

Bivši ministar financija I. Šuker tvrdi da je RH jedina zemlja koja će se iz krize izvući bez ičije pomoći

Hrvatska demokratska zajednica ima nepobitne dokaze da iza prosvjeda te plakata i transparenata prosvjednika u Dubrovniku stoje mladeži SDP-a i HNS-a, ustvrdio je ministar branitelja Tomislav Ivić odbivši podastrijeti dokaze za spomenutu tvrdnju. Dodao je da sve informacije imaju dubrovačko-neretvanski HDZ i lokalni mediji.

Bivši ministar financija, a sada zastupnik Ivan Šuker osvrnuo se na najnoviji kredit koji je podigla aktualna ministrica financija Martina Dalić ustvrdivši da je tako niska kamatna stopa rezultat onoga što rade Vlada i premijerka Kosor posljednjih 20 mjeseci. Izrazio je zadovoljstvo što je kamatna stopa niska, dodavši da bi bio sretan da je još i niža. Nije se uvukao u klopku te nije želio odgovoriti kako komentira napise u medijima da je aktualna ministrica sposobnija od njega.

– Bilo kako bilo, Hrvatska će biti jedina zemlja koja se iz krize izvukla bez ičije pomoći – ustvrdio je Šuker.

Inače, i Šuker i Ivić i Boris Kunst obrušili su se na Slavka Linića i Milanku Opačić, odnosno na njihove izjave na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Nabrajali su uspjehe aktualne vlade, tvrdeći da su upravo Linić i SDP smanjili radnička prava i izmijenili Zakon o radu na štetu radnika.

Dodali su i da su u vrijeme koalicijske vlade i SDP-a smanjena prava hrvatskih branitelja i da hrvatska Vlada na ime neplaćenih dugovanja i tužbi u proteklih sedam godina isplaćuje milijardu i pol kuna obveza.

Dodali su da je ova Vlada podijelila i 10.527 stipendija za studente i đake iz Fonda za branitelje, a da taj fond ima dvije milijarde kuna i upravo isplaćuje dividendu za 2009. i 2010. godinu.

Komentara 93

PO
ponekad
17:12 18.03.2011.

ja bio ubjeđen da iza prosvjeda stoji mladež iz glasa koncila.Koji gaf.

PT
ptica2
17:36 18.03.2011.

Bijedne i nesuvisle konstatacije.

OB
-obrisani-
16:30 18.03.2011.

Vlaskoulicanec yep, meritorni dokaz? lajanje na mjesec iz imbecilije? neće ti platili za ovo laganje...capolo-to ti je rang misli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije