Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unutarstranački izbori
Povratak na članak

HDZ bira stranačka tijela za iduće četiri godine

Jedini kandidat za zamjenika predsjednika je dosadašnji glavni tajnik stranke Milijan Brkić, a za poziciju šest potpredsjednika natječe se 14 kandidata

Komentari 12

JE
Jednakost
10:22 28.05.2016.

Kramarko je jedino uspjeo ustrojiti HDZ kao poluvojnu strukturu i na taj nacin ih mobilizirati da izlaze na izbore. To je sve, ostalo je jedna ruzna i sramotna crna prica.

VL
JE
Jednakost
09:22 28.05.2016.

Jadnici, opet ce si izabrati ove iste likove, a likovi u potpunosti unistili desnicu? Prvo se Vlada pokazala totalno nestrucnom i nefunkcionalnom. Zatim se Kramarko pokazao kao spekulativan (da ne upotrijebim ostriju rijec), a na kraju su Mamic i Suker porazeni od UEFA-e. Ovo je totalni debakl klerikalno-nacionalisticke politike. Cak je i Predsjednica pocela da salje "nove" signale.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
10:03 28.05.2016.

Vrlo je demokratski kada se za zamjenika predsjednika natječe samo jedna osoba, i u sjevernoj koreji je tako, očekujemo barem 107% za Vasilija...

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
10:22 28.05.2016.

Opet praznik demokracije! Jedan kandidat za zamjenika, 14 ostalih uz koje dobijete i šalabahter koga zaokružiti.

VL
CR
creatordemocratic
11:08 28.05.2016.

Za nekoliko dana nam stize delegacija Bankara da se sami uvjere u ovaj kaos zvan suradnja izmedu Mosta i Domoljubne koalicije, naime dug RH-a je toliko da placamo kamate u iznosu od ca 12 Milijardi Kuna godišnje i sigurno nam je bitno kakav nam je kreditni rejting jer o tome indirektno ovisi i visina kamate. Uvjeren sam da ce nam snizitkreditni rejting jer politicari iz Mosta namjerno prouzrocuju kaos kako bi skupili opet poene kod biraca jer drugog objasnjenja nema. Taj njihov cirkus nas moze na godisnjoj razini kostati ca milijardu kuna skupljeg troska kapitala. Zar nisu mogli pricekati odluku Povjerenstva kao sto ce i Premijer pricekati i onda iznjeti stav. Nazalost nas ce njihov cirkus direktno kostati i shodno tome smatram da su nam u svakom slucaju jeftiniji novi izbori. Daj se vise urazumite i prekinite ovu agoniju zvanu Most. Jedino sto su dobrog napravili u ovih par mjeseci je: __________________________________________________________ eto ama bas nista. HDZ mora vise shvatit da ne smiju biti talac sake ljudi koji svojim manevrima izravno stete ugledu RH u svijetu, ova izazvana kriza ima zasigurno veci odjek nego sto mislimo.

VL
BK
branko-kockica
09:51 28.05.2016.

Demokratski izbori za stranačke dužnosnike? Sramota, opće je poznato da se čelnici stranaka moraju birati na način na koji se biraju u Nacionalno vijeće kradljivaca stiropora, tako da Herr Božo psihijatrijski ocijeni tko je podoban.

VL
YN
yes_no
11:19 28.05.2016.

Ne ostavlja se HDZ stare doktrine. Nema više kandidata već je samo jedan za zamjenika poziciju. Kako bi bilo da je Mesić imao zacementirano mjesto u politici na ovaj način ? Netko bi se bunio ?

VL
L0
luena 01
09:17 28.05.2016.

Mjesecima ranije sam najavila do cega ce doci, napali me domoljubni HDZ-ovi simpatizeri... Nije sve tako bajno u klubu domljubne, bit ce jos dramaticnije...Nakon izglasavanja u saboru i napustanja vlade od strane Most-a, izaci cemo prijevremene izbore ...HDZ u kojemem nastaje raskol i pad podrske sefu, porazen ce se rjesiti Karmarka... To je sto ste trazili sto vas ceka... Past cete na godine i godine, izgubit povjerenje, doci ce drugi mladi i neokaljani ...

VL
Avatar __________
__________
11:24 28.05.2016.

nisam u potpunosti siguran da će izabrani sastav trajati baš četiri godine ... netko će otpasti ... odnosno, nekog će dopasti da otpadne ...

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
10:05 28.05.2016.

a i jedan hobbit je na slici, i on se učlanio u organizaciju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.