Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi saveznici
Povratak na članak

HDSSB-u većinu u županiji osigurale ruke HSU i HSS-a

Trojica vijećnika osnovala su nezavisnu listu Gordana Matkovića koji je zatražio brisanje iz članstva HDSSB-a.

Komentari 8

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:41 22.11.2011.

Ako je HSS već u koaliciji s HDZ-om, tada bi bilo barem pristojno da ne podržava svoje koalicijske protivnike. Ovakvo ponašanje dužnosnika HSS-a izravno vodi HSS u izborni fijasko na svim razinama. Hrvatska će nakon ovih izbora ostati bez cijenjenogg imena HSS-a koje su javno osramotili takvi trgovci iz redova HSS-a. Ili će se HSS osloboditi takvih trgovaca ili će do kraja potpuno nestati sa scene na kojoj nestaje na republičkoj razini već na ovim izborima.

VL
SA
sardina
15:20 22.11.2011.

Bubi ovim osmjehom konkurira klaunu bubiju, kakav lik

VL
MN
Mr_No
16:17 22.11.2011.

Ništa od cijelog članka nije istina... Na kojoj sjednici je to gđa. novinarka bila?! Nitko od Matkovićeve ekipe nije glasao protiv proračuna, tako da HSS i HSU nisu ni bitni u cijeloj priči. Kome su ovakvi članci u interesu?

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
20:32 22.11.2011.

Jesu to ovi iz HSU što je u Kukuriku koalciji. Saće njih Milanović da opozove..

VL
TO
toni0705
10:31 23.11.2011.

mr_No, član HDSSB-a pretpostavljam? Koliko je meni poznato, na sjednici nije ni bio proračun za 2012. već rebalans proračuna, manje-više kozmetički potez jer zbog izbora dobivaju lovu iz državnog proračuna. Kako sam na svoje uši čuo, izišli su van i prebrojavali se, tko koliko ruku ima. I tad su im obećali podršku davati penzići i seljaci. Za proračun koji će izglasavati na idućoj sjednici. Andrija Dubravac (HSU) to rekao za govornicom. Sad, ako sam ja loše čuo, onda je i ovo lažan članak...

VL
HR
hrvoje1932
11:11 23.11.2011.

AMATO mlati praznu sllamu POLITICARI bi trebali premazati ojom glupe napise.Radit nesto korisnog,kad vec VLASNICI spavaju,a trgove prekrstiti .Glupo je da u Hrvatskoj neki trgovi nose imena nezasluznih,vrjeme je politicari kad donosite odluke donositi ih sisljeno!

VL
HR
hrvoje1932
11:18 23.11.2011.

mato ne KLEPECI politicari ,premazite besmisaone napise donosite korisne odluke za narod a ne samo za vas,preinacite imena ulica i trgova NEZASLUZNIH,u modernom svijetu i u demokraciji nema mjesta ZA GLUPOSTI !!

VL
MA
matko2000
18:37 25.11.2011.

Prvo HUS - nezbiljan stranka koja služi samo za trgovanje glasovima Drugo- HSS- stranak izmišljena da pokrade seljake Treće - ZABRANITI POLITIČKO DJELOVANJE OSOBAMA S DVOJNIM DRŽAVLJANSTVOM. KAO TAKVI SU POTENCIJALNI IZVJEŠTAJNI AGENTI DRUGE DRŽAVE

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.