Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće u koaliciju
Povratak na članak

HDSSB: Nismo euroskeptici, nego eurorealisti

Što se tiče lokalnih izbora ne idemo u nikakve predizborne koalicije s HDZ-om i SDP-om i njihovim koalicijskim partnerima. Ne smatramo da je HDSSB nekakva alternativa, nego snažna stranka.

Komentari 2

SK
skorpionka
20:23 18.03.2013.

Gospodo iz HDSSB-a kako Vam nije neugodno ići na izbore za EU parlament kada ste decidirano bili protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Hodočastili ste Slavonijom i nagovarali i ovako "siromašne" slavonce da se izjasne NE EU... I šta sadaa tražite???? Da Vas se zaokruži....pa kaj god...

VL
TE
Termostat
07:11 19.03.2013.

Realno su pričali da Hrvatska nije spremna za ulazak u EU, što je i činjenica. Da svaka regija ima svoju RRA kao OBŽ onda bi se moglo reći da je Hrvatska spremna! Jer kada pojedine regije tek sa pristupanjem u EU počinju otvarati urede u Bruxellesu onda je jasno koliko je Hrvatska spremna. ŠTo potvrđuje da su gospoda iz HDSSB eurorealisti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.