Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVAŠEVA STRANKA

HDSSB najavljuje svoj povratak: 'Razbili su nas jer su nas se bojali'

ARHIVA - Zagreb: Zastupnici 6. saziva Hrvatskog sabora
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
30.08.2022.
u 15:51

Državu vlastodršci nemilosrdno pljačkaju. Hrvatstvo i domoljublje Slavonca i Baranjaca nikada nije bilo upitno. Na nama leži obveza spašavanja Države. Ovo je zadnji trenutak, napisali su

Nakon što ga je prije pet godina potresao unutarstranački raskol, HDSSB se ubrzo raspao i gotovo pa prestao postojati na političkoj sceni. Ta stranka koju je osnovao Branimir Glavaš sada najabljuje svoj povratak.

- Država i Vlada su nam u nokdaunu. Oporba u Hrvatskoj je potpuno razjedinjena i ne vrijedi pišljiva boba. O Slavoniji i Baranji možemo brinuti samo mi. HDZ-ov Projekt za Slavoniju je koristio samo HDZ-ovim uhljebima i čista je demagogija koja služi za punjenje džepova HDZ-ovaca i prelijevanja šupljeg u prazno. Državu vlastodršci nemilosrdno pljačkaju. Hrvatstvo i domoljublje Slavonca i Baranjaca nikada nije bilo upitno. Na nama leži obveza spašavanja Države. Ovo je zadnji trenutak – poručuju oni u objavi na Facebooku, uz napomenu kako su im "mediji blokirani".

- Imali smo i mi jako puno pohlepnika koji su za HDZ-ov račun planski razbili HDSSB, a danas se gotovo svi nalaze na HDZ-ovom "valovu", bez trunka obraza i stida. Ali hvala Bogu, riješili smo ih se. HDSSB su razbili HDZ i hrvatske obavještajne službe uz pomoć domaćih izdajnika i stranih centara moći. Razbili su nas jer su nas se bojali. Ali neka znaju da ih se mi niti danas ne bojimo. Upravo zbog ovakve katastrofalne situacije u državi Hrvatskoj, vrijedi se ponovno organizirati. Krenuti iz početka, a o načinu političke borbe ćemo se dogovoriti konsenzusom – zaključuje se u objavi.

>> VIDEO Proglašena prirodna nepogoda zbog suše u Međimurskoj županiji, šteta 150 milijuna kuna


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:51 30.08.2022.

Slavonija, Podravina, Prigorje, Zagorje i Međimurje se trebaju odvojiti od ovakve "države" u kojoj 99 % vladajućih (što ministara, što raznoraznih direktora, državnih tajnika...) ima podrijetlo s one strane Velebita (Dalmacija, Ercegovna, Bosna... pa i Srbija), a i gotovo svee investicije se tamo izvode, sa dobrim dijelom i naših kUna. Na sjeveru nisu u stanju ni rupe na cestama pokrpati. Pozivam gospodina Glavaša da pokrene izdvajanje, da naš novac konačno i bude kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije