Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranja

HČSP ponudio dragovoljce za obranu Jadrankamena

mladež hčsp-a (1)
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
03.05.2012.
u 11:45

U HČSP-u poručuju kako radnici moraju braniti ono što je njihovo, jer to nitko drugi neće učiniti

Oko događaja vezanih za intervenciju policije u Jadrankamenu oglasila se i Hrvatska čista stranka prava (HČSP), koja u svom priopćenju navodi da se boljševički mentalitet tobožnjega socijaldemokrata Zorana Milanovića potpuno ogoljuje najnovijom sramotnom akcijom policije na Braču, gdje se uhićuju radnici Jadrankamena Marko Eterović i vođa sindikata Tonći Drpić, a cijeli otok Brač je u strahu.

Hrvatska čista stranka prava smatra da je došao onaj trenutak kada se više ne smije uzmicati, kada cijela Hrvatska mora stati na pravu stranu, a ta je strana Jadrankamen i njegovi radnici, koji samo žele pošteno raditi. Ako se i ova bitka izgubi, to neće biti samo poraz radnika Jadrankamena, time će biti zapečaćena sudbina Hrvatske, koju će ova vlast do kraja uništiti, piše u priopćenju.

– Potpuno podržavamo radnike Jadrankamena i molimo ih neka se ne predaju, neka ne nasjedaju na isprazne priče i floskule o hrvatskoj policiji, ta se policija stavila u službu okupatora i nju ne treba poštovati ni respektirati. Hrvatska policija nestala je odavno, a ako je ovo hrvatska policija, neka otkaže poslušnost partijskom sekretaru Ranku Ostojiću i neka stane na stranu pravde i naroda – poručuju iz HČSP-a i pozivaju radnike Jadrankamena na aktivni otpor.

U HČSP-u poručuju da radnici moraju braniti ono što je njihovo, jer to nitko drugi neće učiniti. Također, ako je potrebno, ako se ne mogu sami obraniti, iz HČSP-a dodaju kako će početi prikupljati dragovoljce za obranu radnika Jadrankamena.

– Ne predajite se, cijela Hrvatska danas je s vama – poručili su radnicima Jadrankamena iz HČSP-a.

Komentara 28

Avatar wratnik
wratnik
17:07 03.05.2012.

Sto manje skole stim veci vikaci.!

TE
tester
12:33 03.05.2012.

kada već želite naći prave krivce,kopajte malo dublje...ili stvarno mislite da je jadrankamen doveden u ovu situaciju u zadnja 2-3 mjeseca. pitajte graktalicu kosoricu, čija je stranka omogućila takvu nakaradnu privatizaciju koja je i dovela do ovih tragičnih situacija. kada već tražimo krivca, nađimo PRAVOG krivca. zaboravih, taj leži na mirogoju...

ZI
zigizagi
15:43 04.05.2012.

Potpisujem svaku riječ HČSP-a! Svaka čast dečki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije