Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre vijesti

Hashim Thaci: Sada sve države mogu priznati Kosovo

hashim thaci
Reuters
25.07.2010.
u 17:54

- Pozitivno mišljenje MSP-a učvrstilo je državu Kosovo - prokomentirao je Thaci mišljenje Međunarodnog suda pravde

PRIŠTINA - Premijer Kosova Hashim Thaci izjavio je danas kako nakon mišljenja Međunarodnog suda pravde u Haagu nijedna država nema razlog ne priznati neovisnost Kosova, pišu beogradske Večernje novosti pozivajući se na agenciju Beta..

- Nijedna država na svijetu više nema razlog ne priznati neovisnost Kosova. Pozitivno mišljenje MSP-a je najbolji odgovor na pitanje neovisnosti Kosova. Mišljenje MSP-a je učvrstilo državu Kosovo i pomoći će da broj priznanja bude još veći - rekao je Thaci na konferenciji za novinare nakon povratka iz SAD dodajući kako mišljenje MSP-a može pomoći i Beogradu na priznanju neovisnosti Kosova, kako bi se gradili dobri međudržavni odnosi.

- Najbolje rješenje bi bilo priznavanje Kosova od strane Srbije kako bi se integrirali i međusobno pomagali kao države koje idu prema europskim integracijama - rekao je kosovski premijer. On nije spomenuo brojke, ali je izrazio uvjerenje kako će biti novih priznanja i dodao da u tom procesu Kosovo ima veliku potporu SAD.

Ključne riječi

Komentara 28

AN
ankicascreiber
20:04 25.07.2010.

jebalo vas kosovo, sto ce price o kosovu u HR novinama!!!! Sto novinarima nedostaje Jugoslavija????? Sto se Kosova tice, Juga je mrtva, uvesti strogi vizni rezim, i neka se Kosovari tamo jebu sa srbima, Hrvatskoj nista dobra ne mogu donijeti!!!

AC
<acide>
13:30 26.07.2010.

Hashim Thaci: Sada sve države mogu priznati Kosovo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mogu ali neće, ako se nadaš nekoj euforiji priznanja debelo si se za*ebo, priznali su te samo osvedočeni neprijatelji Srbije, a ovi koji nisu njih mongo zabole praćka za Kosovo ravno !

US
U srcu
19:54 25.07.2010.

storm samo vi lupajte, vi ste svijesni da albanci puno seksaju i puno djece imaju sad kreće njihovo osvajanje centralne srbije za 15 godina u beogradu će većinu činit albanci kako će to lijep biti imat granicu sa prijateljskim albanskim narodom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije