Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI BITI LICEMJER
Povratak na članak

Hasanbegović: Žao mi je što Esih nije kandidatkinja HDZ-a, najbliža je po mojim shvaćanjima

Ne pitanje postoji li strah da bi ga zbog potpore Esih mogao kazniti vrh stranke, odgovara kako su vremena kažnjavanja prošla

Komentari 26

ZL
zlako
11:03 24.03.2017.

Bruna priznaje istinu i želi maknnuti laž i obmane.Dakle želi maknuti sve loše stvari od kojih je sagrađena ljevica.Desnica podržava ssmo ispravno dskle svijet kakvog jest Bog stvorio i put kamo treba iči.

VL
DR
drugPlenky
10:58 24.03.2017.

Bruna je vino, Prgomet je gemišt

VL
SL
slivnevode
11:11 24.03.2017.

B. Esih je izjavila da je sljedbenik Tuđmanovog! HDZ-a! A to je ogromna razlika u odnosu na današnji HDZ! Zapravo , izgleda da se svi koji su sljedbenici Tuđmanovskog HDZ proglašavaju desničarima! Time se potvrđuje da je danas nepopularno ino i čak grijeh biti domoljub! Sve ono humano na čemu je izgrađena današnja hrvatska država je u glavama antifa i sličnih, grješno! E baš zato su političari poput Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića dragocjeni! Neka im Bog pomogne u svemu što rade!

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
10:59 24.03.2017.

99% hdz-ovaca će svoj glas dati Bruni Esih, jer kako je i Hasanbegović naveo ona je najbliža po shvaćanjima hdz-a. Na kraju krajeva svi znaju da je davanje glasa Prgometu bacanje u prazno! HDZ je isticanjem Prgometa ipak pokazao kako je velika stranka za razliku od SDP-a koji niju u stanju niti svoga člana kandidirati. Ali na kraju hdz će ipak stati izad Brune pa ona je na kraju krajeva član njihovg kluba u Saboru

VL
DI
dirižabl
11:12 24.03.2017.

Zašto bi prosječan hdz ovac glasovao za Esih kada glas može dati tipu koji je izišao iz hdz-a, otišao u drugu stranku iz koje je izbačen, osnovao novu stranku te se potom vratio u hdz kao da se ništa nije dogodilo, e da u međuvremenu je koketirao s Milanovićem i pljuvao na sve što ima veze s hdz-om....vjerodostojno prije svega

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
11:51 24.03.2017.

Ja bih ovoj ljepotici svakako dao svoj glas

VL
ZG
zorbas.grk
11:08 24.03.2017.

Pametan odgovor i stav gosp. Hasanbegovića !! Gosp. Esih je najbolji kandidat !! Plankoviću više objektivnosti !!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:31 24.03.2017.

Dobri naš Hrvatski Bože, najveća ti hvala i slava, što si nam poslao svoje izaslanike Hrvatsku ružu Brunu i Hrvatski cvijet Zlatana. Ovi će u doglednoj budućnosti predvoditi tvoje vjerodomoljubno stado u svijetlu budućnost iliti Raj zemaljski. Zato od srca preporučujem vjerodomoljubima da se drže izreke "strpljen, spašen".

VL
PI
pinkec
15:25 24.03.2017.

Da, Bruna bi tako puno lakse i ubjedljivije pobijedila, ali mozda ovaj HDZ to i nije zelio???

VL
KA
kajinx
20:54 24.03.2017.

Ovo je jako dobro: Nikola Turajlić; Dobri naš Hrvatski Bože, najveća ti hvala i slava, što si nam poslao svoje izaslanike Hrvatsku ružu Brunu i Hrvatski cvijet Zlatana.

VL
SL
slivnevode
17:30 24.03.2017.

Bruna Esih je rekla istinu: da su htjeli, mogli su, ali nisu jer su umreženi! Dvadesetak godina nisu Bandiću suprotstavili kvalitetnog protukandidata! Sad opet guraju omraženog Prgometa. A nije da ga nisu imali. Nisu htjeli! To je taj prešutni deall vladajućih garnitura, raznih lobija... I upravo se bojim tih lobija koji godinama fino funkcioniraju u ljubavi sa Bandićem. Neće oni dozvoliti da im tamo neka B. Esih pomrsi račune! To je naša stvarnost, na žalost...

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
11:19 24.03.2017.

Nebrojeno puta do sada članovi HDZ-a pokazali su da glasaju za onoga koga odredi veliki vođa, u ovom slučaju to je briselski Plenky. Na žalost članovi HDZ-a su mentalni komunisti,a ako je Hassi to demokracija onda i njega treba lustrirati.

VL
DU
Deleted user
11:26 24.03.2017.

Jadna desnica kad im je jedan HaSSanbegović i Esih idol. Skroz jadna.

VL
GV
golub Vaso
10:54 24.03.2017.

Hasan bi sjedio na više stolica istovremeno

VL
DI
Diesel
10:46 24.03.2017.

Lik je krajnje nediscipliniran i uopce ne kuzi da clanovi stranke ne mogu samo tako javno lupati. Javno podkopavanje bilo koje stranke u vecini slucajeva znaci i izbacivanje iz stranke. Ako se ne slazete sa politikom stranke, onda izadjite iz nje, ili svoja neslaganja iznosite na zatvorenim stranackim sjednicama ili stranackim izborima. Ja bi Vas osobno izbacio iz stranke jer ste faktor trovanja drustva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.