Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatsko novinarsko društvo:
Povratak na članak

Hasanbegović je dobio poziv za međunarodnu konferenciju o slobodi medija, iako tvrdi da nije

Hasanbegoviću je poziv poslan čak dva puta – iz HND-a i Zaklade Friedrich Ebert

Komentari 18

MI
Mimizo
13:31 03.05.2016.

zna ministar da je to srpsko novinarsko društvo zato se nije odazvao kada smjenite aleksandra lekovića možda i dođe

VL
BU
Burger
11:52 03.05.2016.

Drži se Hasanbegovicu, nedaj da te ove spodobe ppkolebaju

VL
DU
Deleted user
12:13 03.05.2016.

ajmo sad jos jedan clanak o tome....pa da ih bude barem 10...a u svakom pise isto...

VL
RE
rem
12:15 03.05.2016.

Zašto bi dolazio? Hasanbegović je gospodin , kojem nije mjesto među nebitnim spodobama od nazovi novinara?

VL
Avatar tabasko
tabasko
12:20 03.05.2016.

Pa nije ministar blento kao vi.On je prije tri mjeseca shvatio da ne treba imati posla sa STOKOM SITNOG ZUBA

VL
KU
kunigunda
13:46 03.05.2016.

bravo ministre s tako nekulturnim ljudima bolje je ne imati posla , kao da oni mogu reči nešto konstruktivno i pozitivno ignoriraj tu stoku sitna zuba i drži se ne popuštaj najbolji si ministar da nam je više takvih nene bi novac iz proračuna odlazio na gluposti i ostajalo bi više za potrebe hrvatskih građana

VL
MA
matildica
15:29 03.05.2016.

ispravak navoda ministar nije dobio pozivnicu od HND jer takovo društvo ne postoji u ljepoj našoj međutim postoji društvo srbočetničo komunjarskopederskopedofilsko koje je sa samim đavlom sklopilo savez i koje sebe pripisuje epitet hrvatskog novinarstva

VL
CR
cronada
23:03 03.05.2016.

To su iinternacionala -crveni Le sin ari!!! Neka ide pu sicka!😂😂😂

VL
ZE
Zemuncevic
22:53 03.05.2016.

O cemu bi nas MINISTAR razgovarao sa ovom cetnicko-udbaskom BANDOM kojoj je hrana mrznja prema Hrvatima i Hrvatskoj !!!!

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
12:37 04.05.2016.

Šta ovi, četkom novinari, misle da je g.Hasanbegović bud.ala i da će im upasti u zasjedu i sačekušu koju su organizirali ?!? Gospođa Predsjednica je vrlo mudra osoba i, svjesna toga šta će tamo doživjeti, otišla je kako bi raskrinkala, i pokazala, i najzatucanijim pristalicama "lijevih",tko sačinjava tako zvano Hrvatsko novinarsko društvo i da je pravo hrvatsko takvo društvo, novoosnovani HNiP, a da je ovo samo jedna četkom "bulumenta", politički vrlo angažirana i priklonjena komunjarama i velikosrbima! Pogledajte samo kome su dodijelili priznanja za novinara godine...E.Gojan, zato što je onako besramno vodila inauguraciju Predsjednice na HTV-u, a isto takvoj osobi na HR i za novinara godine na portalu u halter.hr, što nam na ovom portalu nije dozvoljena mogućnost komentiranja?! Svaka čast na neovisnosti medija i slobodi govora, koje sami mediji ograničavaju, zbog svojih obaveza prema svojim "patronima"!

VL
YN
yes_no
15:08 03.05.2016.

Inače podržavam Hasanbegovića ali mjesta neistinama nema. Ako imaju potvrdu od njegova ministarstva o upućenom pozivu, tada ili djelatnici ministarstva ne rade svoj posao ili ih je ministar otkantao ne govoreći istinu. Ovo zadnje ne podržavam, u lice reći koga šta slijedi a ne se izmotavati, a ako netko ne radi svoj posao kako treba mora odgovarati. Skinuti mu lijepo s plaće pa nek se misli ubuduće.

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:25 03.05.2016.

Usraša i HDZ-jovac pa onda još i lažov paše skupa "ko šaka u oko" još kad počne vračat što su mu komunisti djedu pokrali nikad kraja ovom zadimljenom gospoidinu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.