Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi u pojasu Gaze

Najteži dan za Palestince, gotovo stotinu poginulih

hamas
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
20.07.2014.
u 22:47

Abu Obaida objavio je i broj njegove značke, 6092065, kako bi dokazao vjerodostojnost

Glasnogovornik vojnog krila Hamas, brigade Izzodin Al-Qasam , Abu Obaida , objavio je kako je Hamas u četvrtak u operaciji Hai Al-Tofah na istoku Pojasa Gaze zarobio izraelskog vojnika Shol Aron.

Abu Obaida objavio je i broj njegove značke, 6092065, kako bi dokazao vjerodostojnost. Iako još do sada nije bilo nikakve reakcije od strane Izraela, glasnogovornik Izraelske vlade je danas priznao kako je u borbama u Pojasu Gaze ubijeno 13 a ranjeno 36 izraelskih vojnika.

Danas je bio najkrvaviji dan za Palestince od početka sukoba u Pojasu Gaze. U izraelskom topničkom napadu na Hay Al-Shujaia ubijeno je oko sto, a ranjeno nekoliko stotina Palestinaca. Tijela ubijenih, većinom žena i djece,  ležala su na ulici nekoliko sati prije nego ih je bilo moguće pokupiti i bio jeziv prizor.

>> Napali Hamas: Vodite jihad iz fotelja i bazena, a ginu vam djeca, za vas se nećemo žrtvovati

Ključne riječi

Komentara 66

SE
selbivoje
23:00 20.07.2014.

dokle ce svijet biti strplij, kada se ubijaju djeca , kada se ljudi protjeraju sa svojih zemljista, dokle ce svijet da se trpi , zar vam ubijanje djece nije dovoljno da shvatite..Ne Ubijaj , ne podrzavaj, ne kradi,ne otimaj samo zato sto mozes...o vjernici zar vam nije jasno da Bog ce vam suditi

MI
Milivoje
22:56 20.07.2014.

da mojski, citao sam sto govori stari testament..on govori o izraelcima, a sto pise tu, nije se promjenilo u tome sto radi izrael danas sa neizraelcima, briga me i sto cine u bankarskim prljavsitinama, u tome sto im raste onoo djelovanja u svijetu, to je opasno po svijet

MO
mojski5
22:53 20.07.2014.

jeli netko procitao sto govori stari testament u biblija o izraelstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije