Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vam je draže
Povratak na članak

Halloween ili Holywin - metla ili molitva?

Maskirate li se u vještice ili oboružavate krunicom večeras?

Komentari 7

MA
MajorAussie
09:42 01.11.2014.

Molitva i Bog. Ostalo je sve nebitno i gubljenje vremena. Samo pozitivno, bez frustracija.

VL
UN
unekomdrugomzivotu
09:07 01.11.2014.

Poganski je to običaj kojeg treba zaobilaziti u širokom luku, MISLITE NA OTVORENE TRGOVAČKE CENTRE mišljenja su oni koji večeras skupnom molitvom sudjeluju u Holywinu. To crkveno bdijenje uoči Svih svetih od 2003. godine mladi prakticiraju u sve većem broju broju župa u Hrvatskoj kako bi se oduprijeli prevladavajućem poganskom običaju HODOŠČAŠĆA TRGOVAČKIH CENTARA bolesna smo nacija zamaramo se glupostima lažemo sami sebe ,veći smo vjernici od Pape

VL
MM
marko.matutinovic
21:03 01.11.2014.

Strasno. Poganski obicaji sto ce li biti sa nama???? :)) vremena se mijenjaju na srecu a crkva se koprca jer gubi utjecaj nad ovcama. U zadnje vrijeme sve se demonizira u ocajnickom potezu da se odupre promjenama koje su prirodnee i proizvod vremena. Bog jos nikom nije pomogao kad ga ljudi zicaju kroz molitvu tako da je korisnije zicati slatkise i lovu jer bar dobijes nesto konkretno :)

VL
Avatar Plantago
Plantago
10:34 01.11.2014.

"Poganski" su bili i jaja i zeček i badanj... kaj su se ustobočili?

VL
SZ
simo.zgela
08:28 01.11.2014.

zasto se na blagdan Svih svetih ide na groblje,umjesto da se ide na Dusni dan ili Dan mrtvih? Blagdan Svih svetih je svetkovina svetaca a Dan mrtvih je dan za posjete grobovima pokojnika,ali Crkvi je svejedno,nek se lova vrti i jedan i drugi dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.