Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog provokacija

Halilović zaprijetio Dodiku 'da će s njim završiti po kratkom postupku'

halilovic
Screenshot YouTube
11.11.2012.
u 09:55

Halilović je rekao kako Dodik "pokušava izgredima popraviti svoju popularnost, voli pričati o odcjepljenju, a to je nemoguća misija".

Agencija Tanjug javlja kako je ratni zapovjednik BiH armije Sefer Halilović zaprijetio sinoć na Sarajevskoj TV, Republici Srpskoj i njenom predsjedniku Miloradu Dodiku koji, kako je rekao, moraju "prestati provocirati i ponižavati" jer, u protivnom "za takve provokacije ima odgovor".

Halilović je rekao kako Dodik pokušava izgredima popraviti svoju popularnost, voli pričati o odcjepljenju, a to je nemoguća misija.

- Ako nas Dodik bude naljutio, mi ćemo s njim završiti po kratkom postupku - rekao je Halilović.

Mediji u Srbiji podsjećaju da je Halilovića Haaški tribunal optužio za ratni zločin nad 33 hrvatska civila u Grabovici kod Mostara, ali je 2007. oslobođen optužbe. Halilović je bio autor koncepta obrane Sarajeva od srpske vojske s visova koji okružuju Sarajevo, koji je odobrio ratni predsjednik BiH Alija Izetbegović i taktike da sve vojarne u BiH budu napadnute u isto vrijeme.

>>Milorad Dodik: Dao Bog da se BiH raspadne što prije!

Komentara 61

SE
Sejo
10:34 11.11.2012.

dzukaficuka je napisao/la: Ovaj Ratni Zlocinac i Islamist bilo bi ti bolje da ZACEPIS .Napravijo si Genocid nad Hrvackim narodom.................................... dzukafika ,steta po tebe sto tvoje misljenje ne dijeli Haski Tribunal jer General Halilovic je oslobodje n po svim tackama optuznice a kompletan HVO komandni kadar je u Hagu sadaosudjen na visedecenijske kazne.Pa ko laze Hag ili Ti

KM
kralj milutin
11:00 11.11.2012.

u srbiji nisu uspeli nagnati 10 sciptarskih talibana,aj da vidim kako serbe sa turcima u logoru gde za dlaku vecina...na vreme je trebalo uzetiDDT

DU
Deleted user
10:23 11.11.2012.

Halilovicu,....."otcejepljenje,nemoguca misija" Raspad Jugoslavije je bila nemoguca misija,ujedinjenje Njemacka nemoguca misija,otcjepljnje Kosova nemoguca misija...........i sve su uspjele i sada se drugacij zovu,sva ta otcjeplenja je naredila amerika,ako tako kaze i za entite srpski,to ce da se jednostavno dogodi,a ti Halilovicu,sii slab general jer generali ne prjete,ne barem javno,ali ti si Alijin general i sve je kod vas moguce,ali niko nista ne radi,nego samo prjeti,i trosi generalske novce,a sirotinja u bosni gladuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije