Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad hakera

Hakirane Reutersove stranice, postavili lažan intervju

reuters
Reuters
04.08.2012.
u 09:10

Naša blogovska platforma je sabotirana, a izmišljeni napisi su lažno pripisani novinarima Reutersa - priopćeno je iz agencije.

Hakeri su u petak upali na mrežnu stranicu novinske agencije Reuters te postavili lažne priče te intervju s vođom sirijskih pobunjenika.

- Naša blogovska platforma je sabotirana, a izmišljeni napisi su lažno pripisani novinarima Reutersa. Blogovska platforma je privremeno ukinuta u očekivanju rješenja problema - priopćeno je iz Reutersa.

U izmišljenom intervjuu stoji da je vođa pobunjenika Riadom al-Assad rekao kako se nakon sukoba sa sirijskom vojskom povlače iz grada Aleppa.

I Slobodna sirijska vojska (FSA) demantirala je navedeni razgovor uz tvrdnju da iza svega stoji vlada Bashara al-Assada.

Ključne riječi

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez2
09:29 04.08.2012.

Ovako to ide ..... iz ustiju američkih i britanskih analitičara ............ . "Peace plans, US tool to overthrow governments: Analyst"

ST
stomugromova
10:41 04.08.2012.

Hahaha,da se to baš njima dogodi ?

40
40godina
11:26 04.08.2012.

napokon počeli pisat istinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije