Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Haiti: U sudaru kamiona i autobusa poginule 32 osobe

autobus (1)
Screenshot
17.01.2012.
u 14:04

Kamion se zabio u mali autobus, a zatim skrenuo na pločnik jedne od najprometnijih ulica glavnog grada Haitija

Poginule su 32 osobe, a 67 ih je ozlijeđeno u sudaru kamiona i manjeg autobusa u Port au Princeu. Kako prenosi New York Times, nesreća se dogodila jer su kamionu u vožnji otkazale kočnice nakon čega je vozač izgubio nadzor nad vozilom te se najprije zabio u omanji autobus, a potom skrenuo na pločnik jedne od najprometnijih ulica glavnoga haićanskog grada.

Nesreća se dogodila ispred sjedišta nacionalne televizije nešto prije ponoći u ponedjeljak, a ozlijeđenima je pružena pomoć u nekoliko obližnjih bolnica. Predsjednik Haitija Michel Martelly obišao je ozlijeđene dan nakon nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije