Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad Varaždin
Povratak na članak

Habuš: Ustupci o kojima priča T7 grupa baš i nisu neki

Poziv građanima za besplatnu obradu smeća samo je marketinški trik, jer će građani Varkomu i dalje plaćati što su plaćali i dosad

Komentari 3

TO
tom
14:35 29.12.2011.

jesu li ti novi na čelu s drinkerom HABUŠEM u varaždinu već nešto napravili i riješili ili još uvijek samo filozofiraju?

VL
Avatar nekakav
nekakav
18:01 31.12.2011.

pa nek habuš natjera svoju ekipu koja kontrolira županiju, pa da se izda dozvola za rad t7 grupi... a kakve bi to ustupke trebala firma napraviti? tolki kapital se utukao u postrojenje, i sad bi trebali raditi s gubitkom, sve radi lijepih želja pijanca?! nek habuš bude pola gradonačelnika varaždina kao što je bio ćehok, pa će vž na nešto ličiti. nek habuš dovuče u vž trećinu novca kojeg je čehok, za gradnju kanalizacije, pos-a, nek samo četvrtinu zemljišta državnog dobije od države u odnosu na ono što je čehok. ljudi koji prate vž znaju o čemu govorim.

VL
ST
Stojimir
18:40 10.01.2012.

Problem ipak leži u tome da je Čehok za vrijeme obnašanja dužnosti gradonačelnika potpisao mnogo za grad ŠTETNIH DUGOROČNIH UGOVORA koji ak se raskinu, grad treba isplatiti odštetu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.