Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS
Povratak na članak

Habuš prozvao Čehoka: Recite jeste li pod istragom i zašto!

– Gradom kruže priče i da se Čehoku sprema skidanje imuniteta i zato tražim odgovor – kazao je Habuš.

Komentari 2

KR
krka
13:10 19.05.2011.

Čehoka istražiti?-DA!!! Čehok šef gradske hobotnice?-DA!!! Sve to je već davno istražiti i po potrebi procesuirati.Gradska uprava pod kosmatim je u korupciji i kriminalu do grla, ali da istragu priziva član kradimirove stranke koja je i preko grla u korupciji i kriminalu je smiješno, degutantno i gadljivo. Sve lopove v gajbu na duži rok, ak nas na slobodi ostane 500.000 manje, barem nebumo strepili od lopova, pokvrene administracije, korumpiranih sudova i doktora. Jadna smo država u kojoj građani najviše vjeruju vojski i crkvi. To je dokaz da su sve ostale institucije korumpirane.

VL
MA
madHack
07:40 24.05.2011.

Nadam se da je to konačni Čehokov kraj, nebrem više tog lopova gledati kak se šepuri po gradu i laže o svemu i savčem a najobičniji lopov je ko i oni njegovi prijatelji Fišer i Ptiček!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.