Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Gvineja: Kamion sletio u provaliju, poginulo 50 osoba

'02.11.2010.,Spisic Bukovica  - U prometnoj nesreci koja se zbog neprilagodjene brzine dogodila danas oko 8,15 sati na drzavnoj cesti D2 kod mjesta Spisic Bukovica ozlijedjeni su vozac kamiona Hrvatsk
'Maja Santosi/PIXSELL'
04.03.2012.
u 14:09

Kamion je jurio nizbrdo kada su mu otkazale koćnice zbog čega je sletio u provaliju

Pedeset ljudi je poginulo, a 27 ozlijeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na istoku Gvineje, izvijestila je tamošnja vlada, piše Al Jazeera. Do nesreće je došlo nakon što je kamion, koji je prevozio putnike na sajam, sletio u provaliju.

Jedan od očevidaca rekao je da je kamion s putnicima jurio nizbrdo te da su mu u jednom trenutku otkazale koćnice nakon čega je odletio u provaliju.

Na mjestu je poginulo 50 ljudi, a ostalih 27 osoba je teško ozlijeđeno te su prevezeni u bolnicu u mjestu Beyla.

Komentara 3

AJ
ajam
22:45 04.03.2012.

Sad mi nije jasno ............................kamion prevozio putnike..........., zar nije autobus??

GR
grah
18:08 04.03.2012.

i tako... znači otkazale su mu koćnice, a ne kočnice?

OB
-obrisani-
19:20 04.03.2012.

Izvori tvrde: preko 100 stranih boraca uhićeno u gradu Homs, većinom francuski vojnici - otkrivaju se detalji: teroristi mučili i ubijali ljude advance.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije