Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produženi vikend

Gužve zbog produljenog vikenda. Zbog nesreća usporen promet

'21.08.2010., Lucko, Zagreb - Guzva na ulazu na naplatne kucice u smjeru Zagreba.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
23.06.2011.
u 08:15

I danas na blagdan Tjelova na svim hrvatskim autocestama prema moru pojačan je promet

I danas na blagdan Tjelova na svim hrvatskim autocestama prema moru pojačan je promet.

Iz HAK-a poručuju kako su zbog pojačanog prometa na autocestama A 1 Zagreb - Split, A2 Zagreb-Macelj i A 6 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora mogući zastoji i čekanje, te vozače mole za strpljenje.

Promet dodatno usporavaju i prometne nesreće, a posljednja se dogodila na  autocesti Zagreb - Split, na 208. kilometru pred čvorom Sveti Rok u smjeru Splita. Na tom se dijelu autoceste vozi usporeno jednim trakom.

Policija javlja kako je do prometne nesreće došlo i na 18. kilometru autoceste Macelj - Zagreb, gdje je prilikom izlijetanja vozila kod mjesta Jakovlje ozlijeđeno pet osoba. Ozlijeđene su tri odrasle osobe i dvoje djece a najvjerojatnije se radi o češkim državljanima.

Kako saznajemo u trajektnom prometu nema duljih čekanja, a trajekti plove prema redu plovidbe.

Ključne riječi

Komentara 6

PJ
Ponos_je_moje_ime
08:40 23.06.2011.

Treba se dobro pripremiti, ipak godisnja sezona u jeku kako nebi ostavili los utisak prema Evropi. Nadamo se povecanju broja turista za oko 10% na odnosu na proslu godinu...........Zato pamet u glavu sada !!!

OB
-obrisani-
09:28 23.06.2011.

Kriza je, nema se, mora se otimati od budale koja je ranjena u borbi za ovu državu kako bi pohlepna gomila smeća otišla nekoliko puta na more . Tako i treba budalama, kada su se išli žrtvovati za pohlepno smeće .

BU
bubaclex
09:46 23.06.2011.

Tjelovo? :rofl: Dajte molim vas objavite puno ime i prezime tog novinarčića koji je hrvatski jezik učio u Bangladešu!! Molim vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije