Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojica iz podzemne
Povratak na članak

'Gurnula sam ga pod vlak jer mrzim muslimane i Indijce'

Erika Menendez (31) bez ustručavanja je priznala da je zločin počinila iz mržnje

Komentari 8

Avatar KristinaK
KristinaK
14:39 30.12.2012.

Nema to veze s 11. rujnom već njihovim ponašanjem danas, ne možeš živjeti u Americi i koristiti razne beneficije, a 11. rujna na ulice slaviti i pozivati na smrt kršćanima, kao što oni rade u svojim prosvjedima. Arapi sami sebe sabotiraju, kao da žele ispasti što divljiji u očima drugih!

VL
Avatar jumanji
jumanji
16:50 30.12.2012.

prvo je napisano da je gurnula nepoznatog muskarca, a potom ste napisalo da se zove Sunanda Sena. Hmm???

VL
ST
Startrack
17:01 30.12.2012.

Geogle385 evo iz najprve moguce ruke. Ja opravljam kuce i radim za sve moguce rase i nacije u USA. Indijci, iz Indije sto zive u USA, su toliko podli ljudi dasam ja prestao potpuno radit za njih i necu dada imam bilo kakva posla sa njima. Skrtost im je bezgranicna. Mada nisam puno estetican ali porodice su im tako ruzne da pored bezgranicen podlosti i skrtosti kad radim zanjih moram gledat i extremnu ruznocu. Zlatni im puti bili al necu ocima da ih vidim.

VL
Avatar rajetin
rajetin
18:43 30.12.2012.

Besmislen čin osobe koja ni sebe ni svoj smisao nikad nije pronašla, potaknut patološkom mržnjom prvenstveno prema samoj sebi, a žrtva je mogao biti stvarno bilo tko, bilo čovjek bilo pas - ovisno o okolnostima u kojima živi počinitelj i informacijama kojima ga sistematski obasipaju. A kada pročitaš komentare, neke kao da taj čin inspirira na dodatnu mržnju.

VL
Avatar kobra11
kobra11
12:02 30.12.2012.

Kakve veze Indijci i muslimani imaju veze sa napadom 2001? Neka ona tuži američku vladu jer su od nje napravili ubicu svojim lažima

VL
AR
arf
14:11 30.12.2012.

A to su isto gluposti šta neki ovdje tvrde da su napadi 11.rujna 2001.g. sabotaža samih Amerikanaca. Pa zar bi sami sebi Amerikanci išli činiti onakvo zlo da se sruši cijela zgrada sa svim ljudima u njoj. Pa onda bi bar upozorili ljude da ne budu u zgradi taj dan ili bi napali zgradu kad u njoj ne bi bilo nikoga. Pa valjda jedan dan u tjednu zgrada ne radi.

VL
OB
-obrisani-
14:41 30.12.2012.

30.12.2012. u 14:17h beneronaldo je napisao/la: -- ceo boing sa dva motora i krilima i repom prošao kroz rupu prečnika od 5 metare. Očito da je i profesor Baltazar umešao prste ili su izveli Koperfildov trik "prolazak kroz kineski zid" zar ne

VL
MR
mravac8
15:11 30.12.2012.

Kakve veze sve to što ste napisali ima s jednostavnom činjenicmom da je ova žena ubila potpuno nepoznatog muškaraca? Istina je, svuda po svijetu ima brdo nepravdi, negdje ne daju slaviti Božić, drugdje ne daju djeci da se školuju, u u Americi je goromno bogastvo u rukama malog postotka dok drugi ruju po kontejnerima, svijet je prepun narko dilera, narkomana ..... I na sve te nepravde ova žena je dodala još jednu - ubila nevinog čovjeka. Umjesto da se potrudila da svijet učini, barem za mrvicu boljim mjestom, ona ga je učinila još gorim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.