Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve se promatra'

Guglala o ekspres-loncima pa je 'posjetili' agenti FBI-a

računalo
Marko Mrkonjić/Pixsell
01.08.2013.
u 22:55

'Savjet: Ne pretražujte internet o ekspres-loncima odmah nakon što vaš suprug pretražuje o naprtnjačama, ukoliko ne želite FBI na vratima', napisala je Michele na Twitter

Novinarka Michele Catalano od sada će zasigurno dvaput razmisliti prije pretraživanja na Googelu. Naime, zbog guglanja o ekspres-loncima i naprtnjačama na kućna vrata joj je došlo šest agenata antiterorističke jedinice FBI-a.

Michele je ispričala kako je prvo njezin suprug pretraživao pojam 'naprtnjača' što je zajedno s njezinim guglanjem o ekspres-loncima 'upalilo lampicu' zbog kombinacije tih predmeta u napadu na bostonski maraton 15. travnja u kojem je poginulo troje, a ranjeno više od 260 ljudi.

'Uglavnom sam osjećala veliku tjeskobu. Ovo pokazuje gdje smo. Pokušate li naučiti kako skuhati leću moguće je da ćete završiti na promatračkoj listi. Morate paziti na svaku malu stvar jer netko promatra sve što radite', rekla je Michele, piše Business Insider.

Dodala je kako su agenti rekli njezinom suprugu da imaju oko 100 ovakvih intervencija na tjedan i da se za njih 99 ispostavi da se ništa ne događa.

'Savjet: Ne pretražujte internet o ekspres-loncima odmah nakon što vaš suprug pretražuje o naprtnjačama, ukoliko ne želite FBI na vratima', napisala je Michele na Twitteru i otkrila još jednu svoju brigu. 'Stalno mislim na onih šest agenata, kako sjede i pričaju u kakvom mi je kuća neredu', zatvitala je Michele.

>> Programom XKeyscore NSA češlja e-mailove diljem svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije