Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno otkriće

GSS u trajektnoj luci Preko pronašao leš u potonulom autu

tijelo, očevid
Dino Stanin/PIXSELL
25.11.2011.
u 13:41

Policija nije potvrdila da je riječ o nestalom Josipu Zagoršaku koji je posljednji put viđen u Dobropoljani.

U trajektnoj luci Preko na otoku Ugljanu GSS je u moru pronašao automobil i u njemu mrtvu osobu.

GSS-ovci i policija tragali su pet dana za 43-godišnjim Josipom Zagoršakom iz Zadra koji je posljednji put viđen u nedjelju navečer u Dobropoljani. Policija nije potvrdila da pronađeno tijelo pripada upravo njemu, a slijedi očevid.

– Mi smo od policije dobili informaciju i zahtjev za traganje za 43-godišnjakom u utorak i do danas u podne prešli smo više od 300 kilometara obale na Pašmanu i Ugljanu. Budući da smo pretpostavili da auto na kopnu nije tek tako mogao nestati, a imali smo i informaciju da BMW koji je nestali muškarac vozio nije bio na trajektu, zvali smo pomoć ronioce. Jučer su pretražili trajektnu luku Tkon, a jutros smo automobil i osobu u njemu pronašli u moru u trajektnoj luci Preko. Tu je i  prije nekoliko godina jedna žena sletjela autom u more i preminula – rekla nam je Jana Mijailović iz GSS-a.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:32 25.11.2011.

Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije