Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilna smrt

GSS-ovac u kadi pronašao ubijenu staricu

split
Miranda Cikotić/PIXSELL
27.01.2010.
u 10:41

Anu Vuković (74) mrtvu u stanu u Vinkovačkoj ulici u Splitu pronašao je pripadnik GSS-a Domagoj L. (25). Žena ima dvije prostrijelne rane na prsima i dvije rane na glavi.

SPLIT - Ana Vuković (74) nađena je jučer mrtva u stanu u Vinkovačkoj ulici. Ima dvije prostrijelne rane na prsima i dvije rane na glavi. Staricu je s vidljivim ozljedama glave u kadi u kupaonici pronašao pripadnik GSS-a Domagoj L. (25).

Ana je živjela u susjedstvu u stanu Savskoj ulici zajedno sa svoja dva sina Damirom (46) i Mirkom (49). Stan u kojemu je nađen mrtva pripada sestri njezinog supruga Anđi Vuković koja živi u Francuskoj, a pokojnica je često dolazila u njezin stan jer ga je provjetravala i održavala. Nakon što se jučer neko vrijeme nije javljala, sinovi su otišli u Vinkovačku vidjeti što se događa. Nisu mogli ući u stan jer su vrata bila zaključana pa su u pomoć pozvali policiju.

Očevid su sinoć obavljali istražni sudac i patolog Antonijo Alujević, a s istražnim radnjama nastavljeno je i danas kada su Splićani očekivali dolazak kolega iz Zagreba koji bi im trebali pomoći u istrazi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije