Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području Orebića

GSS i interventna policija tragaju za nestalim Slovencem

gss
Dragutin Šantoši
13.07.2012.
u 16:35

Slovenski državljanin (68) u četvrtak je oko 5 sati krenuo na brdo Sv. Ilija, no nije se vratio. Nestanak je prijavila njegova supruga policijskoj postaji u Korčuli rekavši da joj se suprug ne javlja na mobitel.

Slovenski državljanin (68) nestao je u četvrtak oko 21 sat na području Orebića, javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Slovenac je oko 5 sati krenuo na brdo Sv. Ilija, nakon čega se nije vratio.

Njegov nestanak prijavila je njegova 63-godišnja supruga policijskoj postaji u Korčuli rekavši da joj se suprug ne javlja na mobitel.

Pripadnici GSS-a Orebić odmah su krenuli u potragu za nestalim Slovencem, a danas su im se priključili pripadnici DVD-a Orebić, policijski službenici iz Stona  i djelatnici interventne jedinice policije PU dubrovačko-neretvanske. U potrazi sudjeluju psi tragači i helikopter.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije