Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priču o povijesti treba zatvoriti
Povratak na članak

Grmoja: Puno je manje priča o ustašama i partizanima otkad se pojavio Most

- Ako glasujemo protiv ministra koji je u Vladi, za kojeg je i premijer, došlo bi do novih izbora - komentirao je Grmoja plagijatorski skandal ministra Barišića

Komentari 15

JP
josip.pivar11
15:37 12.02.2017.

Pazi ovo: najprije te išamaram, a onda više o tome ne pričajte. Tako se je najprije 50 godina pričala lijepa povijest o NO borbi, pa o zločinima ustaša i Nijemaca, a Mirko i Slavko su bili najbolji borci za slobodu. I slijedećih 40 i kusur godina se ubijalo protivnike socijalizma (komunističke elite), pa sad o tome ne bi trebalo nego se okrenimo budućnosti, jer je to revizionizam. Pa naravno da se događaji moraju prevrednovati uz pomoć novih dokaza koji su prije bili skriveni.

VL
CP
Cviet Prigorja
16:15 12.02.2017.

Napad na klub SuperLGBT izvršio je: a) Atentator na Lekovića, b) Crtač svastike, c) Bacač kamena na sinagogu, d) Zijevač ustaških pjesama.P.S. Svi vide da je anketa objektivna.

VL
DE
derin
15:40 12.02.2017.

Vidim Stanković iz petnih žila udara po HDZ-u, izvrće teze, postavlja svoje istine(slučaj Barišić), događa se nekakav sumnjiv incident u nekakvom klubu, odmah upiru prstom u HDZ., Stanković dovodi hribara, gdje neće biti vazno sto je ovaj radio malverzacije, nego ce se pričati o fasizaciji. Jednostavno rušilačka ljevica se budi i ne može pojmiti da nije na vlasti, da ne uživa u proračunu. O mostu bi bilo bolje da budu ozbiljan partner, a ne rejting ovisnici.

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
15:45 12.02.2017.

Grmoja, Bulj, kumpiri, lubenice, dinje, kupus,mandarine,Petrov , nastavite niz......

VL
IS
Iskra1
15:55 12.02.2017.

Prije će Grmoja s političke scene nego će biti Povijest onakva kakva stvarno jest ispričana do kraja. Živjeli smo u laži i kultivirali sub kulturu. Morat će tu svoju histeriju i anksioznost ukrotiti i naučiti kulturnom ponošanju,i neka primjene svoje poruke na sebi. Mi smo više nego extremno strpljivi i tolerantni prema extremistima svake vrste.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:44 12.02.2017.

Grmoja se dobro pripremio za susret sa Stankovićem. I odgovorio jako puno toga. Dao je mnogo jako puno objašnjenja i rekao bih jza političara je malo govorio neistinu. Vidi se da je Mostu neugodna tema utjecaj vjerskih udruga i same crkve na njegov rad. A zašto im je to neugodno? Pa uz takvu podršku imaju garantiran broj glasača. Netko bi se s time ponosio. No nezgodno im je izgleda kazati javno, barem se tako Most ponaša, da su osnivači Mosta i najutjecajniji u njemu osobe iz vjerskih udruga "Grozd" i onih udruga okupljenih oko Željke Markić. I sam Grmoja je od tamo. I Petrov također. Čemu takva neiskrenost kod tog pitanja. Ostalo je bilo sasvim korektno, rekao bih. Ali čemu sakrivati svoje korijene? Ima mjesta na političkoj sceni za sve. Ako su nekome dragi Željka Markić ili Ilčić, to ne bi trebalo biti smetnja. Meni je bilo izuzetno drago vidjeti dubrovačkog biskupa Matu Uzinića kao potporu Mostovim političim ambicijama. Taj mudar, u politici i vjeri vješt sluga Božji, samo može pomoći Mostu u okupljanju vjernika glasača. I kako stvari stoje, uvijek će biti dovoljno glasova za tu kršćansku opciju. Pogotovo kad je katolička crkva izravno iza nje.

VL
DU
Deleted user
15:34 12.02.2017.

Jel se to Stanković učlanio u HDZ ili neku srodnu stranku? Pustio je Grmoju da recitira pjesmicu naučenu kod kuće pred ogledalom.

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
17:49 12.02.2017.

Pa naravno da je manje tih priča kad ste pomogli da se HDZ dovede na vlast. Ali revolucija jede svoju djecu, pa će tako pojesti i Most

VL
AN
Anasta
15:43 12.02.2017.

Meni je Grmoja odlican lik, svidja mi se jer ima stav. Bas je sladak!

VL
ZA
zarac
15:37 12.02.2017.

Tako je, Grmoja. Otkad se pojavio most imamo nereagiranja na ustaške simbole koji niču po cijeloj državi (čak i po onim dijelovima koje su ustaše poklonile drugim državama), imamo marširanja SS-ovaca, imamo napade na "degenerične" pedere i lezbe.... Blago nama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.