Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SLUČAJU FORTENOVE

Grmoja podnosi kaznenu prijavu zadnji dan prije izbora: 'Ovo nije u svrhu kampanje, pričao sam o tome'

Zagreb: Nikola Grmoja podnio kaznenu prijavu protiv Pave Vujnovca, Fabrisa Peruška i drugih
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/14
15.04.2024.
u 09:08

Doći će dan kada će oni koji su se ogriješili o zakon morati odgovarati, poručio je Grmoja

Nikola Grmoja, Mostov kandidat za premijera na parlamentarnim izborima, podnosi kaznenu prijavu zadnji dan prije predizborne šutnje. Poručio je kako se ne radi o potezu u svrhu predizborne kampanje. Doći će dan kada će oni koji su se ogriješili o zakon morati odgovarati, poručio je Grmoja. 

- Netko će reći podiže kaznenu prijavu zadnji dan u svrhu kampanje. To nije razlog, došao sam s namjerom a ona je jasna: ovo je zadnji dan u kojem će građani morati pritiskati institucije i tražiti pravdu. Zadnji dan u kojem se zviždači razotkrivaju i onda bivaju progonjeni. Građani sami moraju prijavljivati i slati požurnice DORH-u. Ja nisam došao tu iznijeti nešto bombastično, ja sam o ovome već govorio no nikada nisam dobio odgovor - poručio je.

Grmoja je rekao i da ''nije Plenković velika riba o kojem priča'', već Pavao Vujnovac i Fabris Peruško, za koje kaže da su očerupali Fortenovu. Komentirao je sam slučaj Fortenove te pozajmica koje smatra spornima.

- Peruško je Fortenovu oštetio za 66 milijuna eura, Plenkovićev poslanik. Ova zemlja mora biti slobodna od korupcije, nitko ne smije biti zaštićen među medijima. Pozivam građane da budu uzori na svom radnom mjestu i okruženju, da se suprotstave korupciji koja tjera mlade iz Hrvatske. Odgovorni smo svi koji ne ustajemo i odobravamo to - poručio je.

- Imam i jednu ekskluzivu. Pouzdano znam, držao sam to u ruci, u USKOK-u i DORH-u postoji svjedočenje koje ozbiljno tereti Pavla Vujnovca u slučaju 3D rada, a koji se tiče plinske afere, DORH ništa ne poduzima. Trebao bi biti pozvan na razgovor, ako ne i uhićen - poručio je.

>> VEČERNJI TV Grmoja Primorcu donio maglu u teglici: 'Građani kažu da HDZ prodaje maglu'

 

Ključne riječi

Komentara 8

AB
abcabc
13:38 15.04.2024.

Kad ga ovi koje lažno optužuje budu tužili za klevete ovaj Grmoja će bankrotirati i ide u zatvor - a sve zbog njegovog jeftinog populizma i izigravanja nekog moraliste i spasitelja Hrvatske

MO
MOSAD
09:18 15.04.2024.

Daj Grmoja ne ...

ST
stomaklija
20:29 15.04.2024.

The Panj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije