Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'od pada karamarka isti nam je rejting'
Povratak na članak

Grmoja: Na lokalnim s HDZ-om nema nikavih dogovora i popuštanja

- Uvjereni smo da će se i naš model o Ini dobro razmotriti i da će se pokazati kako je on možda u ovom trenutku najbolji. Uvjereni smo da on ne povećava javni dug, da se s tim modelom može otkupiti dio dionica Ine od MOL-a i da možemo vratiti Inu u svoje ruke - ističe Grmoja

Komentari 9

GU
gunđo
10:59 22.01.2017.

Ovaj čovjek puno toga nezna a htio bi kao i njegova strančica da bude nositelj društvenih promjena u Saboru.Što se tiče koaliranja na lokalnim izborima upitno je tko bi i s njima htio koalirati.

VL
77
777CRO
12:16 22.01.2017.

Od pada Karamarku ... zašto most štiti cvitana , Bajića , ostojic ... zašto nije tražio odgovornost Jovanovića , Mihanovića, pusica? Da li su to najveći neprijatelji samostalne hrvatske države ili je sve sto ovi rade samo slučajnost ?

VL
DU
Deleted user
12:33 22.01.2017.

MOST je najveća prevara u povijesti Hrvatske!

VL
GU
gustirna
12:08 22.01.2017.

Zamislite koliko se je afera ovoj udbaskoj bratiji dogodilo odkako su skinuli sa udbom karamarka a rejting im je ostao isti...cak ni miljarde stete koje su prouzrocili nisu utjecali na njihov rejting...a dobar pokazatelj tko su i sto su je sto jugokomunisticki mediji uopce nisu trazili nijednu ostavku na tom udbaskom mostu...

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
11:36 22.01.2017.

demagozi iz Mosta i daje po svome.poslije lokalnih izbora rejting će om biti kao i HNS-u.oko 0,6 %.

VL
BO
Bogodol
14:43 22.01.2017.

U načelu nije problem što postoje ovakvi tipovi kao Grmoja i njegova družina pa onda onaj Sinčić i Pernar, problem je što njihovo pametovanje i njihove bolesne ambicije dolaze na naplatu Hrvatskim građanima. Hrvatska Vlada neće moći izkoristiti svoje mogućnosti jer taj "trojanski konj" (Most) sve će raditi da se uspore svi potezi Vlade, kako bi oni pokazali da postoje, još mi nije jasno tko stoji iza njih, no rezultat njihovih poteza sigurno se podudara sa Udbinim željama, ali da li ih Udba vodi to ne mogu tvrditi. Uvjeren sam da će na lokalnim izborima doživjeti fijasko no to ih neće pokolebati da i dalje podmeću klipe pod noge vladi u kojoj su sudionici, a sigurno će istupiti iz vlade 6 mjeseci prije kraja mandata kako bi izkazali da se ne slažu sa vođenjem trenutne politike.

VL
AN
Anamarija10
17:33 22.01.2017.

Gdje se u svemu tomu nalazi i kako se snalazi Hrvatska? Nigdje i nikako, čini mi se! Naša nepokolebljiva vjernost bruxelleskim dogmama nije nam dosada donijela bogzna kakvu korist niti nas zbog nje previše cijene u zapadnim centrima moći. S druge strane Rusiji smo se zamjerili više puta, a ni prema Madžarskoj nismo pokazali prijateljstvo. Naši mediji ustrajno žigošu populizam kao najveće zlo, a populizmom se obično proglašava politika jednog Orbana, Kaczyńskog ili Trumpa. Nakon Brexita, poraza politike Angele Merkel i poraza demokrata u SAD-u to se kukurijekanje pokazalo kratkovidnim. ''Inkluzivnost'' Andreja Plenkovića i ''nova paradigma'' Davora Ive Stiera već sada se pokazuju neodgovarajućim strategijama za hvatanje u koštac s globalnom situacijom. Hrvatskoj bi trebala znati kojim će putem krenuti dalje: nastaviti dosadašnjim putem bruxelleske kolonije, putem suverenizma i okrenutosti tradiciji ili putem Slovenije, male i nesimpatične države koja vodi računa isključivo o vlastitim interesima i ne zamara se previše globalnim ideološkim konceptima. Sve glasnija ratnohuškačka retorika iz susjedne Srbije upozorava Hrvatsku da se okane tlapnji o svršetku povijesti u zaštitničkom krilu EU-a i NATO-a i da se pripremi za vrijeme koji dolazi. A koje bi moglo biti vrlo zanimljivo, to jest kaotično i ispunjeno sukobima. Neki novi sukob globalnih razmjera možda bi mogao započeti vrlo blizu, takoreći u prvom susjedstvu. Damir Pešorda

VL
ME
Meter
17:38 22.01.2017.

Kandidature još stižu, ali realno ne očekujem više kandidata... Svatko ima svoju kuhinjicu

VL
LU
lukivoda
16:06 22.01.2017.

dal je povećan PDV za lokalne izbore ili se to samo odnosi na ugostiteljstvo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.