Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTENCIJALNI SUKOB INTERESA

Grlić Radman treba odgovarati za šlampavost, ali ne i zato što je bogat

storyeditor/2023-09-14/PXL_170823_102323871.jpg
Željko Hladika/Pixsell
14.09.2023.
u 17:54

Svatko može smatrati da je određeno zakonsko rješenje loše i neučinkovito, ali onda predmet kritike treba biti zakon, a ne osoba koja se ponaša po tom zakonu

Komentara 30

EJ
ejStef
20:32 14.09.2023.

Eh, ovo s imovinskim karticama je totalna glupost. Porezna ima uvid u svo vlasništvo svakog pojedinca te sve što treba napraviti kada postane javni djelatnik iliti službenik te podatke treba napraviti dostupne građanima... Ovo sada, kada treba popuniti sam karticu, pa sam procijeniti nekretninu, je napravljeno da bi povjerenstvo za sukob interesa imalo posla i skupljalo naknade. Nema nekog drugog realnog razloga... I da, naravno, da bi mediji mogli pisati bombastične naslove i politički protivnici ocrnjivati ljude kada im to odgovara... Potpuno besmislen komad papira kojeg kriva osoba ispunjava... A to povjerenstvo je ionako političko tijelo koje odlučuje ne na osnovu činjenica već na osnovu osobnih preferencija, odnosno dnevnih potreba politike... Prepisivanje udjela u tvrtkama odvjetničkom društvu je isto čista birokratska forma, kakve veze ima da li političar ima udjel ili mu ga odvjetnik čuva za kasnije... Toliko forme, toliko birokracije, a toliko besmisleno i skupo...

DU
Deleted user
21:13 14.09.2023.

Upravo je ovo gore napisano i moje misljenje. Meni je samo bitno je li drzavi placen porez u cijelosti i je li novac stecen kriminalom. u oba slucaja mi se cini da su ova bitna pitanja negativna...pa i ova afera za mene i nije afera, nego hrvatski jal.

RA
Raptor
19:58 14.09.2023.

Zaboraviti prijaviti 2 mil. eura i imati obraza narodu koji živi na minimalcu pričati o postignućima i zaslugama HDZ-a. I ima podršku premijera. Sramota. Dobro kaže Predsjednik Republike, da ima četiri milijarde, nikad neće biti ono što želi. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije